Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1898+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ŞANLIURFASPOR'UN SONU HAYIR OLA…

PTT 1. ligde verilen devre arasından sonra başlayan birinci transfer döneminde beklide liglerin en hareketli takımlarının başında Şanlıurfaspor gelmektedir.Lige şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli ekip ilerleyen haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra ve Ziraat Türkiye Kupasında sahasında aldığı mağlubiyet ile birlikte 3 futbolcusunu kadro dışı bırakmış ve liglerin bitmesi ile başlayan tranfer dönemi sonrasında neredeyse kalecimiz Fevzi'de dahil olmak üzere birkaç isim dışında kadronun tamamı ile yollar ayrılmıştı.Tabi bu ayrılmalardan sonra takıma yeni dahil olan futbolcularda var her biri başka bir takımdan sarı yeşilli ekibe gelerek neredeyse yeni bir takım oluşturuldu.Şimdi diyeceksiniz ki, zaten Şanlıurfaspor hemen, hemen her transfer döneminde bu tür bir davranışa giriyor ve iskelet kadronun neredeyse tamamı değiştiriliyor.İstikrarsızlık yıllardır böyle devam ediyor. Ama bu sadece Şanlıurfaspor'a mahsus olan bir şey değil, maalesef Türkiye liglerinde yer alan birçok takım buna süper lig de dahil olmak üzere iskelet kadroyu muhafaza edemiyor. Bırak futbolcu gitsin veya futbolcu ayrılmak istiyor tutamıyorsunuz. Buda kulüpler için çok büyük bir maddi yük getiriyor. Yani siz kendinizi kulüp yöneticilerinin yerine koyun bir öz eleştiri yapın, sezon başında aldığınız futbolcular takıma, şehre, kulübe kendilerini bir türlü veremiyorlar. Bizde bu futbolcular İstanbul takımlarından gelmişlerse o zaman daha zor oluyor. Bir türlü verim alamıyorsunuz bu topculardan sonra onları gönder yerine başka birini getir, olmadı bu da tutmadı deyip yeni bir arayış içine giriliyor. Buda kulüpleri borç batağına sürükleyen en birinci nedenlerin başında geliyor.Maalesef bizde Şanlıurfaspor olarak bu tür futbolculardan en fazla çeken takımların başında geliyoruz. Şimdi yeni bir takım neredeyse oluşturuldu, bu kısa zaman içersinde, İnşallah bu gelen futbolcular takıma, şehre ve arkadaşlarına biran önce uyum sağlar ve ellerinden gelen tüm gayreti bu takım için verirler.Sarı yeşilli takımımız ilk devrede çok istikrarsız sonuçlara imza attı. Teknik direktör Tugay Kerimoğlu yeni gelen futbolcuları bu kısa dönemde takıma iyi bir şekilde monte eder de, Şanlıurfaspor taraftarları olarak ikinci yarı en azından trübünde rahat bir şekilde karşılaşmaları izleriz, yoksa tam tersi olurda bu gelen oyuncular takıma geç uyum sağlar ve bu taran ferlerden istenilen verimi alamasak işte o zaman işimiz çok zor olur.
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2016 - Cuma

ŞANLIURFASPOR'UN SONU HAYIR OLA…


PTT 1. ligde verilen devre arasından sonra başlayan birinci transfer döneminde beklide liglerin en hareketli takımlarının başında Şanlıurfaspor gelmektedir.
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli ekip ilerleyen haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra ve Ziraat Türkiye Kupasında sahasında aldığı mağlubiyet ile birlikte 3 futbolcusunu kadro dışı bırakmış ve liglerin bitmesi ile başlayan tranfer dönemi sonrasında neredeyse kalecimiz Fevzi'de dahil olmak üzere birkaç isim dışında kadronun tamamı ile yollar ayrılmıştı.
Tabi bu ayrılmalardan sonra takıma yeni dahil olan futbolcularda var her biri başka bir takımdan sarı yeşilli ekibe gelerek neredeyse yeni bir takım oluşturuldu.
Şimdi diyeceksiniz ki, zaten Şanlıurfaspor hemen, hemen her transfer döneminde bu tür bir davranışa giriyor ve iskelet kadronun neredeyse tamamı değiştiriliyor.
İstikrarsızlık yıllardır böyle devam ediyor. Ama bu sadece Şanlıurfaspor'a mahsus olan bir şey değil, maalesef Türkiye liglerinde yer alan birçok takım buna süper lig de dahil olmak üzere iskelet kadroyu muhafaza edemiyor.
Bırak futbolcu gitsin veya futbolcu ayrılmak istiyor tutamıyorsunuz. Buda kulüpler için çok büyük bir maddi yük getiriyor. Yani siz kendinizi kulüp yöneticilerinin yerine koyun bir öz eleştiri yapın, sezon başında aldığınız futbolcular takıma, şehre, kulübe kendilerini bir türlü veremiyorlar. Bizde bu futbolcular İstanbul takımlarından gelmişlerse o zaman daha zor oluyor. Bir türlü verim alamıyorsunuz bu topculardan sonra onları gönder yerine başka birini getir, olmadı bu da tutmadı deyip yeni bir arayış içine giriliyor. Buda kulüpleri borç batağına sürükleyen en birinci nedenlerin başında geliyor.
Maalesef bizde Şanlıurfaspor olarak bu tür futbolculardan en fazla çeken takımların başında geliyoruz.
Şimdi yeni bir takım neredeyse oluşturuldu, bu kısa zaman içersinde, İnşallah bu gelen futbolcular takıma, şehre ve arkadaşlarına biran önce uyum sağlar ve ellerinden gelen tüm gayreti bu takım için verirler.
Sarı yeşilli takımımız ilk devrede çok istikrarsız sonuçlara imza attı.
Teknik direktör Tugay Kerimoğlu yeni gelen futbolcuları bu kısa dönemde takıma iyi bir şekilde monte eder de, Şanlıurfaspor taraftarları olarak ikinci yarı en azından trübünde rahat bir şekilde karşılaşmaları izleriz, yoksa tam tersi olurda bu gelen oyuncular takıma geç uyum sağlar ve bu taran ferlerden istenilen verimi alamasak işte o zaman işimiz çok zor olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.