Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ŞANLIURFASPOR KEYİF VERİYOR!

TFF 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor oynadığı futbol ile taraflı, tarafsız her kesimi takdirini kazandı.Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında yoluna doludizgin devam eden sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı oyunla ve attığı gollerle keyif veriyor.Teknik direktör Ünal Karaman'ın istifasından sonra göreve gelen deneyimli hoca Kemal Kılıç liderliğinde kupada ve ligde adeta rakiplerine kök söktürüyor. Kupada Süper lig temsilcisi Gaziantepspor'u 3-0 gibi farklı bir spor ve iyi bir oyun sonrası mağlup eden temsilcimiz ligde de aynı şekilde galibiyetler alıyor.Son olarak Cumartesi günü Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada ligimizin güçlü ve lider ekibi Boluspor karşısında 4-0 gibi net bir galibiyet alan sarı yeşilliler bu hafta kupada oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşmasına da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Şanlıurfaspor'un neredeyse tüm karşılaşmalarını her zaman yakından takip eden biriyim. Hatta birçok deplasmanda bile takımımızın karşılaşmalarını takip ediyorum.Boluspor karşılaşmasında da stadyumunda yerimi aldım.Hatta doğrusunu söylemek gerekirse bu karşılaşma öncesi bir beraberlik alalım bize yeter diye içimden geçirmedim desem yalan olur.Ama Şanlıurfaspor lig başladığından bu yana belki de stadyumda en rahat maçını oynadı.Biz izleyen ve taraftarlara da rahat bir karşılaşma izlettiler.Boluspor bizden bir gömlek daha iyi bir takım olması da gözlerden kaçmadı ama Şanlıurfaspor bulduğu kontrataklarla yakaladığı fırsatları iyi değerlendirmesini bildi.Rakibe geniş alan bırakmayarak oynaması sonucu da rakip Boluspor istediği fırsatları yakalayamadı.Yani Şanlıurfaspor bu oyununa böyle devam ederse Ziraat Türkiye Kupasında ve TFF 1.ligde hak ettiği yere gelecektir.
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2016 - Salı

ŞANLIURFASPOR KEYİF VERİYOR!

TFF 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor oynadığı futbol ile taraflı, tarafsız her kesimi takdirini kazandı.
Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında yoluna doludizgin devam eden sarı yeşilli temsilcimiz oynadığı oyunla ve attığı gollerle keyif veriyor.
Teknik direktör Ünal Karaman'ın istifasından sonra göreve gelen deneyimli hoca Kemal Kılıç liderliğinde kupada ve ligde adeta rakiplerine kök söktürüyor. Kupada Süper lig temsilcisi Gaziantepspor'u 3-0 gibi farklı bir spor ve iyi bir oyun sonrası mağlup eden temsilcimiz ligde de aynı şekilde galibiyetler alıyor.
Son olarak Cumartesi günü Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada ligimizin güçlü ve lider ekibi Boluspor karşısında 4-0 gibi net bir galibiyet alan sarı yeşilliler bu hafta kupada oynanacak olan Osmanlıspor karşılaşmasına da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Şanlıurfaspor'un neredeyse tüm karşılaşmalarını her zaman yakından takip eden biriyim. Hatta birçok deplasmanda bile takımımızın karşılaşmalarını takip ediyorum.
Boluspor karşılaşmasında da stadyumunda yerimi aldım.
Hatta doğrusunu söylemek gerekirse bu karşılaşma öncesi bir beraberlik alalım bize yeter diye içimden geçirmedim desem yalan olur.
Ama Şanlıurfaspor lig başladığından bu yana belki de stadyumda en rahat maçını oynadı.
Biz izleyen ve taraftarlara da rahat bir karşılaşma izlettiler.
Boluspor bizden bir gömlek daha iyi bir takım olması da gözlerden kaçmadı ama Şanlıurfaspor bulduğu kontrataklarla yakaladığı fırsatları iyi değerlendirmesini bildi.
Rakibe geniş alan bırakmayarak oynaması sonucu da rakip Boluspor istediği fırsatları yakalayamadı.
Yani Şanlıurfaspor bu oyununa böyle devam ederse Ziraat Türkiye Kupasında ve TFF 1.ligde hak ettiği yere gelecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.