Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1078+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

SAMSUNSPOR MAÇI ZOR GEÇECEK

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor 13 Eylül Pazar günü deplasmanda saat 20:00’da oynayacağı Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde 3. hafta geride kalırken Samsunspor karşılaşması öncesi sarı yeşilli ekip istenilen puanları toplayamamış ve 2 puanla 15. sırada yer almaktadır. Lige verilen milli maç nedeniyle eksiklerini büyük ölçüde giderecek olan sarı yeşilli takıma dâhil olan yeni transferler ile birlikte bu haftaki karşılaşmadan gerek teknik ekip gerekse de Şanlıurfaspor yönetimi puan veya puanlar bekliyorlar. Şanlıurfaspor geçen hafta oynanan Göztepe karşılaşmasında iyi mücadele etmiş fakat son dakikada yediği gol yüzünden galibiyetle ve 3 puanla tanışamamıştı. En azından ligde Göztepe karşısında ilk golümüzü atmış olduk. Bu hafta oynanacak olan Samsunspor karşılaşması sarı yeşilli ekip için hiçte kolay bir karşılaşma olmayacak. Zira Samsunspor bize göre daha iyi organize olmuş güçlü bir takım durumunda. Ama sarı yeşilli takıma yeni dahil olan Edinho, Kıvanç Karakaş, Galatasaray’dan alınan Umut Gündoğan, Giresunspor'dan transfer edilen Veysel Aksu, Gineli futbolcu Cicero ve Şanlıurfaspor’la tekrar anlaşan Abdulkadir Özgen bu verilen arayı iyi değerlendirmiş ve Teknik Direktör Engin Korukır ilk 11’de yer vermesi durumunda Şanlıurfaspor Samsundan puan veya puanlarla dönebilir.    
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2015 - Perşembe

SAMSUNSPOR MAÇI ZOR GEÇECEK

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor 13 Eylül Pazar günü deplasmanda saat 20:00’da oynayacağı Samsunspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Ligde 3. hafta geride kalırken Samsunspor karşılaşması öncesi sarı yeşilli ekip istenilen puanları toplayamamış ve 2 puanla 15. sırada yer almaktadır.

Lige verilen milli maç nedeniyle eksiklerini büyük ölçüde giderecek olan sarı yeşilli takıma dâhil olan yeni transferler ile birlikte bu haftaki karşılaşmadan gerek teknik ekip gerekse de Şanlıurfaspor yönetimi puan veya puanlar bekliyorlar.

Şanlıurfaspor geçen hafta oynanan Göztepe karşılaşmasında iyi mücadele etmiş fakat son dakikada yediği gol yüzünden galibiyetle ve 3 puanla tanışamamıştı.

En azından ligde Göztepe karşısında ilk golümüzü atmış olduk.

Bu hafta oynanacak olan Samsunspor karşılaşması sarı yeşilli ekip için hiçte kolay bir karşılaşma olmayacak.

Zira Samsunspor bize göre daha iyi organize olmuş güçlü bir takım durumunda.

Ama sarı yeşilli takıma yeni dahil olan Edinho, Kıvanç Karakaş, Galatasaray’dan alınan Umut Gündoğan, Giresunspor'dan transfer edilen Veysel Aksu, Gineli futbolcu Cicero ve Şanlıurfaspor’la tekrar anlaşan Abdulkadir Özgen bu verilen arayı iyi değerlendirmiş ve Teknik Direktör Engin Korukır ilk 11’de yer vermesi durumunda Şanlıurfaspor Samsundan puan veya puanlarla dönebilir.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.