Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1616+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ŞAMPİYONLUK ŞANSI DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta Pazar günü sahasında çıktığı şampiyonluk maçında rakip ve lider durumda bulunan Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. Temsilcimiz Şanlıurfa spor ligde 32. hafta geride kalırken belki de lig'in en zorlu ve en önemli müsabakalarından birine çıktı. Karşılaşma öncesinde ve karşılaşma sırasında taraftarların sahaya alınmaması dışında Şanlıurfa spor için herhangi bir olumsuz gelişme yoktu. Hatta hemşerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte Şanlıurfa spora destek vermek için tribündeki yerlerini almışlardı. Buraya kadar her şey çok normal ve Şanlıurfaspor'un istediği gibi devam ediyordu, hele hele 27. dakikada Gümüşhanespor futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra ve 44. Dakikada serbest vuruştan gelen golumüzden ile tüm ibreler Şanlıurfaspor'un lehine dönmüştü. Ama gelin görün ki bu Şanlıurfaspor'un lehine olan taraflar 90. dakikaya kadar hatta karşılaşmanın uzatma dakikalarında son buldu. Gümüşhane Spor'un geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gümüşhanesporlu futbolcunun düzgün vuruşu Şanlıurfa spor fiilleri ile buluştu ve Şanlıurfa spor karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı yitirmiş oldu. Şimdi ne olacak diyeceksiniz, Şanlıurfaspor'un şampiyonluk şansı hala devam ediyor ama rakiplerinin puan kaybetmesine bağlı, özellikle son hafta 34. haftada oynanacak olan karşılaşma çok önemli Gümüşhanespor deplasmanda Altay ile mücadele edecek yani şu anda 1. sırada bulunan Gümüşhanespor 2. sırada bulunan Altay ile karşı karşıya gelecek. Şu anda Şanlıurfaspor'un lider ile arasındaki puan farkı sadece 2 Şanlıurfaspor son 2 haftada oynayacağı karşılaşmaların ikisinden 6 puan çıkarırsa şampiyon olma şansımız hala sürüyor demektir. Bu şansı yakalamışken niye değerlendirimedik. Futbolda zaten bu yüzden sevilen bir oyun karşılaşmanın nasıl ve hangi sonuçla biteceğini hiç kimse tahmin edemiyor. Şanlıurfaspor 90 dakika boyunca 10 kişi kalan rakibine ikinci golü bulsaydı karşılaşmadan rahat bir galibiyetle ayrılacak, Belki de şimdi şampiyonluğu kutluyor olacaktık. İnşallah bu yıl verilen emekleri boşa gitmeyecek. Şanlıurfa spor kalan 2 maçta galip ayrılacak ve şampiyon olacak buna İnancımız tamdır. Haydi Şanlıurfaspor'un olur böyle kazalar. Ama sen iki maçını kazan ve şampiyonluğunu hep beraber kutlayalım.
Ekleme Tarihi: 25 Nisan 2018 - Çarşamba

ŞAMPİYONLUK ŞANSI DEVAM EDİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu ikinci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor geçen hafta Pazar günü sahasında çıktığı şampiyonluk maçında rakip ve lider durumda bulunan Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı.

Temsilcimiz Şanlıurfa spor ligde 32. hafta geride kalırken belki de lig'in en zorlu ve en önemli müsabakalarından birine çıktı.

Karşılaşma öncesinde ve karşılaşma sırasında taraftarların sahaya alınmaması dışında Şanlıurfa spor için herhangi bir olumsuz gelişme yoktu.

Hatta hemşerimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte Şanlıurfa spora destek vermek için tribündeki yerlerini almışlardı.

Buraya kadar her şey çok normal ve Şanlıurfaspor'un istediği gibi devam ediyordu, hele hele 27. dakikada Gümüşhanespor futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kalmasından sonra ve 44. Dakikada serbest vuruştan gelen golumüzden ile tüm ibreler Şanlıurfaspor'un lehine dönmüştü.

Ama gelin görün ki bu Şanlıurfaspor'un lehine olan taraflar 90. dakikaya kadar hatta karşılaşmanın uzatma dakikalarında son buldu. Gümüşhane Spor'un geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gümüşhanesporlu futbolcunun düzgün vuruşu Şanlıurfa spor fiilleri ile buluştu ve Şanlıurfa spor karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı yitirmiş oldu.

Şimdi ne olacak diyeceksiniz, Şanlıurfaspor'un şampiyonluk şansı hala devam ediyor ama rakiplerinin puan kaybetmesine bağlı, özellikle son hafta 34. haftada oynanacak olan karşılaşma çok önemli Gümüşhanespor deplasmanda Altay ile mücadele edecek yani şu anda 1. sırada bulunan Gümüşhanespor 2. sırada bulunan Altay ile karşı karşıya gelecek. Şu anda Şanlıurfaspor'un lider ile arasındaki puan farkı sadece 2 Şanlıurfaspor son 2 haftada oynayacağı karşılaşmaların ikisinden 6 puan çıkarırsa şampiyon olma şansımız hala sürüyor demektir.

Bu şansı yakalamışken niye değerlendirimedik. Futbolda zaten bu yüzden sevilen bir oyun karşılaşmanın nasıl ve hangi sonuçla biteceğini hiç kimse tahmin edemiyor.

Şanlıurfaspor 90 dakika boyunca 10 kişi kalan rakibine ikinci golü bulsaydı karşılaşmadan rahat bir galibiyetle ayrılacak, Belki de şimdi şampiyonluğu kutluyor olacaktık.

İnşallah bu yıl verilen emekleri boşa gitmeyecek. Şanlıurfa spor kalan 2 maçta galip ayrılacak ve şampiyon olacak buna İnancımız tamdır.

Haydi Şanlıurfaspor'un olur böyle kazalar. Ama sen iki maçını kazan ve şampiyonluğunu hep beraber kutlayalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.