Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

SALON SPORLARI CANLANDI

Salon sporları bazında son günlerde Şanlıurfa’da çok güzel gelişmeler oluyor. Şanlıurfa şimdiye kadar şehrin tek profesyonel takımı olan Şanlıurfaspor’la yatıp kalkmakta idi ama son zamanlarda hatta geçen yıldan bu yana Şanlıurfa’da salon sporlarında gözle görülür derecede güzel işler yapılmakta ve yapılmaya devam ediyor. Tabi bu ilerlemede MSK Memleket Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulunun payı çok büyük düzeyde. Sosyal yaşantısı çok az olan bu şehirde futbolun dışında salon sporlarına yatırım yapan Memleket Spor Kulübü Başkanı Gökhan Gökmen adeta uykuda olan salon sporlarını yeniden canlandırmayı başardı. Son olarak Bursa'da geçen ay düzenlenen Erkekler 2. Lig Yükselme Grubu müsabakalarında Afyon Belediyespor ile birlikte 1. Lig'e katılmaya hak kazanan Adana Toros BYZ Spor'da, gelecek sezon için sponsor arayışları sonuçsuz kalınca, Memleket Spor Kulübü talip oldu. Artık Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde de bir Şanlıurfa takımı mücadele edecek. Tabi birçok başarılı spor adamı var Şanlıurfa’da bunlardan biride Şanlıurfa Büyükşehir Engelli Basketbol Takımını Süper Lig’e çıkaran başarılı kulüp başkanı Serdar Yıldırım’ı söylemeden yazıyı bitirmek olmaz. Yıllardır Şanlıurfa’da engelli sporuna büyük hizmetler veren başarılı başkan sonunda yaptığı başarılı çalışmaların meyvesini aldı. Bu başarılı başkan ve yönetim kurulu sporcular ile birlikte İnşallah Süper Lig’de de aynı performansı sergileyerek yine yüzümüzü güldürecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarından dolayı canı yürekten kutluyorum.  
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2016 - Cuma

SALON SPORLARI CANLANDI

Salon sporları bazında son günlerde Şanlıurfa’da çok güzel gelişmeler oluyor.

Şanlıurfa şimdiye kadar şehrin tek profesyonel takımı olan Şanlıurfaspor’la yatıp kalkmakta idi ama son zamanlarda hatta geçen yıldan bu yana Şanlıurfa’da salon sporlarında gözle görülür derecede güzel işler yapılmakta ve yapılmaya devam ediyor.

Tabi bu ilerlemede MSK Memleket Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulunun payı çok büyük düzeyde. Sosyal yaşantısı çok az olan bu şehirde futbolun dışında salon sporlarına yatırım yapan Memleket Spor Kulübü Başkanı Gökhan Gökmen adeta uykuda olan salon sporlarını yeniden canlandırmayı başardı.

Son olarak Bursa'da geçen ay düzenlenen Erkekler 2. Lig Yükselme Grubu müsabakalarında Afyon Belediyespor ile birlikte 1. Lig'e katılmaya hak kazanan Adana Toros BYZ Spor'da, gelecek sezon için sponsor arayışları sonuçsuz kalınca, Memleket Spor Kulübü talip oldu. Artık Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde de bir Şanlıurfa takımı mücadele edecek.

Tabi birçok başarılı spor adamı var Şanlıurfa’da bunlardan biride Şanlıurfa Büyükşehir Engelli Basketbol Takımını Süper Lig’e çıkaran başarılı kulüp başkanı Serdar Yıldırım’ı söylemeden yazıyı bitirmek olmaz. Yıllardır Şanlıurfa’da engelli sporuna büyük hizmetler veren başarılı başkan sonunda yaptığı başarılı çalışmaların meyvesini aldı. Bu başarılı başkan ve yönetim kurulu sporcular ile birlikte İnşallah Süper Lig’de de aynı performansı sergileyerek yine yüzümüzü güldürecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarından dolayı canı yürekten kutluyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.