Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

SABIR ETMESİNİ BİLELİM

PTT 1. Ligde bu sezon rakip takımlar birbirinden güçlü isimler transfer ederek lige başlamaya hazırlanıyor.Süper lige biten sezonda veda eden Eskişehir spor bu yapılan yıldız transfer isimlerinde başı çeken takımlardan biri durumunda. Yıllarca Eskişehir spor'da mücadele ettikten sonra Karadeniz fırtınası Trabzonspor'a transfer olan ve burada bir türlü istenilen performansı sahaya yansıtamayan Erkan Zengin ve Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü süper ligin eski gol kralı Semih Şentürk bu yıldızlardan birkaçı durumunda. Es, Esler bu sezon yine düştükleri süper lige çıkmak yolunda neredeyse süper lig ayarında bir takım kurdular.Ama PTT 1. Lig çok farklı bir lig her zaman favori olan takımlar bakıyorsunuz ya çıkamıyor süper lige yada alt sıralarda düşme mücadelesi veriyorlar.Biz Şanlıurfaspor olarak bu sezon yine orta sıralarda play- off a katılma mücadelesi vereceğiz gibi bir görüntü var. İnşallah da bu şekilde olur. Yoksa biten sezonda küme düşme korkusunu çok hissetmiştik ve özellikle son maçlarda elimiz yüreğimizde karşılaşmaları takip eder olmuştuk. Bu sezon bu durumlara düşmemek için sezonun ilk haftasından itibaren özellikle kendi saha avantajımızı iyi kullanmamız lazım. Taraftarlara burada çok iş düşüyor. Taraftarlar yalnız kendi sahamızdaki karşılaşmalarda değil birçok deplasmanda yine takıma destek olmak için yağmur çamur demeden yollara düşüyorlar. Ama bizar daha takıma destek olalım. Özellikle ilk karşılaşmalarda skor ne olursa olsun desteği bırakmayalı. Eskişehirspor bu kadar güçlü bir takım kuruyorsa arkasında binlerce taraftar desteği var. Bizde biraz sabır etmesini bilelim ve her ne koşulda olursa olsun takımımızın arkasında durmaya devam edelim. Başarı o zaman kendiliğinden gelir.
Ekleme Tarihi: 08 Ağustos 2016 - Pazartesi

SABIR ETMESİNİ BİLELİM

PTT 1. Ligde bu sezon rakip takımlar birbirinden güçlü isimler transfer ederek lige başlamaya hazırlanıyor.
Süper lige biten sezonda veda eden Eskişehir spor bu yapılan yıldız transfer isimlerinde başı çeken takımlardan biri durumunda. Yıllarca Eskişehir spor'da mücadele ettikten sonra Karadeniz fırtınası Trabzonspor'a transfer olan ve burada bir türlü istenilen performansı sahaya yansıtamayan Erkan Zengin ve Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü süper ligin eski gol kralı Semih Şentürk bu yıldızlardan birkaçı durumunda.
Es, Esler bu sezon yine düştükleri süper lige çıkmak yolunda neredeyse süper lig ayarında bir takım kurdular.
Ama PTT 1. Lig çok farklı bir lig her zaman favori olan takımlar bakıyorsunuz ya çıkamıyor süper lige yada alt sıralarda düşme mücadelesi veriyorlar.
Biz Şanlıurfaspor olarak bu sezon yine orta sıralarda play- off a katılma mücadelesi vereceğiz gibi bir görüntü var. İnşallah da bu şekilde olur.
Yoksa biten sezonda küme düşme korkusunu çok hissetmiştik ve özellikle son maçlarda elimiz yüreğimizde karşılaşmaları takip eder olmuştuk. Bu sezon bu durumlara düşmemek için sezonun ilk haftasından itibaren özellikle kendi saha avantajımızı iyi kullanmamız lazım.
Taraftarlara burada çok iş düşüyor. Taraftarlar yalnız kendi sahamızdaki karşılaşmalarda değil birçok deplasmanda yine takıma destek olmak için yağmur çamur demeden yollara düşüyorlar. Ama bizar daha takıma destek olalım. Özellikle ilk karşılaşmalarda skor ne olursa olsun desteği bırakmayalı. Eskişehirspor bu kadar güçlü bir takım kuruyorsa arkasında binlerce taraftar desteği var. Bizde biraz sabır etmesini bilelim ve her ne koşulda olursa olsun takımımızın arkasında durmaya devam edelim. Başarı o zaman kendiliğinden gelir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.