Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1714+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

RAKİP BİZİ KORKUTMASIN

Şanlıurfaspor’u kupa heyacanı sardı. Ligde Altınordu karşısında galip gelen sarı yeşilli ekip buğun deplasmanda komşu ilin temsilcisi Gaziantep spor’un konuğu olacak. Teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşma imzaladıktan sonra ligde iyi sonuçlar alan Şanlıurfaspor bugün deplasmanda karşılaşacağı Süper lig temsilcisi Gaziantepspor hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimiz kupaya iyi başlayan ekiplerden biri oldu. Ziraat Türkiye kupası gruplar ilk maçında Gap Arena Stadyumunda Kırklarelispor’u farklı mağlup eden sarı yeşilliler, bugünde güçlü rakip Gaziantepspor karşısında puanlar arayacaklar. Şanlıurfaspor’da Kemal Kılıç göreve başladıktan sonra futbolcular karşılaşmalara daha istekli ve tempolu çıkıyorlar. Ligde oynanan Altınordu ve deplasmanda oynanan Balıkesirspor karşılaşmalarında bu istek ve arzuyu görmemek mümkün değildi. Her iki karşılaşmada da son derece tempolu bir futbol oynayan Şanlıurfaspor adete yeniden lige başlamış gibi bir görüntü veriyor. Buğun oynanacak olan Gaziantep spor karşılaşmasında da böyle istekli bir futbol sahaya koyarlarsa neden kazanan ve sahadan mutlu ayrılan taraf biz olmayalım. Rakip yıllarca süper ligde mücadele eden son derece güçlü bir ekip olması bizleri korkutmasın. Süper ligde oynadığı karşılaşmalarda istenilen sonuçları bir türlü alamayan komşu ilin temsilcisi son olarak teknik direktör değişikliğine gitti. Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’la olan sözleşmesini sefih eden Gaziantepspor bizlerin yakından tanıdığı ve süper ligde Gençlerbirliği ile başarılı sonuçlara imza atan eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. İbrahim Üzülmez TFF 1. Ligde de Elezığspor’u çalıştırmış yakından tanıdığımız başarılı bir hoca, şüphesiz Gaziantepspor’a çok faydası olacak bir isim ama daha takımla yeni anlaşmış olması nedeniyle belki de takımın başında Şanlıurfaspor karşılaşmasına çıkmayabilir. Biz eğer ligde son iki karşılaşmada oynadığımız futbolu süper lig ekibi Gaziantepspor karşısında da sahaya yansıta bilirsek bu karşılaşmadan en azında bir puanla dönmemiz mümkün görünüyor.  
Ekleme Tarihi: 14 Aralık 2016 - Çarşamba

RAKİP BİZİ KORKUTMASIN

Şanlıurfaspor’u kupa heyacanı sardı. Ligde Altınordu karşısında galip gelen sarı yeşilli ekip buğun deplasmanda komşu ilin temsilcisi Gaziantep spor’un konuğu olacak.

Teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaşma imzaladıktan sonra ligde iyi sonuçlar alan Şanlıurfaspor bugün deplasmanda karşılaşacağı Süper lig temsilcisi Gaziantepspor hazırlıklarını tamamladı.

Temsilcimiz kupaya iyi başlayan ekiplerden biri oldu. Ziraat Türkiye kupası gruplar ilk maçında Gap Arena Stadyumunda Kırklarelispor’u farklı mağlup eden sarı yeşilliler, bugünde güçlü rakip Gaziantepspor karşısında puanlar arayacaklar.

Şanlıurfaspor’da Kemal Kılıç göreve başladıktan sonra futbolcular karşılaşmalara daha istekli ve tempolu çıkıyorlar.

Ligde oynanan Altınordu ve deplasmanda oynanan Balıkesirspor karşılaşmalarında bu istek ve arzuyu görmemek mümkün değildi.

Her iki karşılaşmada da son derece tempolu bir futbol oynayan Şanlıurfaspor adete yeniden lige başlamış gibi bir görüntü veriyor.

Buğun oynanacak olan Gaziantep spor karşılaşmasında da böyle istekli bir futbol sahaya koyarlarsa neden kazanan ve sahadan mutlu ayrılan taraf biz olmayalım.

Rakip yıllarca süper ligde mücadele eden son derece güçlü bir ekip olması bizleri korkutmasın.

Süper ligde oynadığı karşılaşmalarda istenilen sonuçları bir türlü alamayan komşu ilin temsilcisi son olarak teknik direktör değişikliğine gitti. Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’la olan sözleşmesini sefih eden Gaziantepspor bizlerin yakından tanıdığı ve süper ligde Gençlerbirliği ile başarılı sonuçlara imza atan eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

İbrahim Üzülmez TFF 1. Ligde de Elezığspor’u çalıştırmış yakından tanıdığımız başarılı bir hoca, şüphesiz Gaziantepspor’a çok faydası olacak bir isim ama daha takımla yeni anlaşmış olması nedeniyle belki de takımın başında Şanlıurfaspor karşılaşmasına çıkmayabilir.

Biz eğer ligde son iki karşılaşmada oynadığımız futbolu süper lig ekibi Gaziantepspor karşısında da sahaya yansıta bilirsek bu karşılaşmadan en azında bir puanla dönmemiz mümkün görünüyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.