Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Puanları 1-1 dağıtıyoruz!

PTT 1. Lig de mücadele eden Şanlıurfaspor 14. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda puanları dağıtmaya devam etti.Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmaya sarı yeşilli ekip baskılı bir oyunla başlaması benim kadar taraftarları da bu karşılaşmada, Şanlıurfaspor farka gider düşüncesine sevk etti. Hal böyle ikin birde 5. dakikada golü bulmamız ve Volkan Okumak'ın geçen sezonki performansını sahaya yansıtması beni buna iten nedenlerin başında geldi.Ama gelin görün ki Şanlıurfaspor ilk yarıda gösterdiği bu başarılı performansı ikinci devrede sahaya yansıtamadı.Buna neden olan olaylardan birisi beklide, Volkan'ın sakatlığı olabilir ama bir oyuncunun takımı bu kadar etkileyecek olmasına ihtimal veremiyorum. ilk yarı sahada bambaşka bir Şanlıurfaspor yer alırken, ikinci yarı ise sanki başka bir takım vardı sahada, rakip Giresunspor'da, Şanlıurfaspor'un bu performansı karşısında daha atak bir futbol sergilemeye başladı. Zaten ikinci yarının 48. dakikasında da aradığı golü de bulunca rakip takım, Şanlıurfaspor'un üstüne daha çok gelmeye ve galibiyet için baskı kurmaya başladı.Giresunspor'un gösterdiği bu başarıda en büyük pay orta sahada ki çalışkan ismi 1986 Nijerya doğumlu Abwo oldu. 14 sırt numaralı bu oyuncu sahada ayak basmadık yer bırakmadı desem yeridir.Maç içersinde ve karşılaşma sonrası, Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan'ın maçın hakemi Deniz Çoban'a karşı eleştirileri vardı. Bende bu eleştirilerin bir kısmına katılıyorum. Ama bu karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz özellikle ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendirebilseydi, şimdi hakem kararlarını değil, çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.
Ekleme Tarihi: 22 Aralık 2014 - Pazartesi

Puanları 1-1 dağıtıyoruz!

PTT 1. Lig de mücadele eden Şanlıurfaspor 14. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda puanları dağıtmaya devam etti.
Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmaya sarı yeşilli ekip baskılı bir oyunla başlaması benim kadar taraftarları da bu karşılaşmada, Şanlıurfaspor farka gider düşüncesine sevk etti. Hal böyle ikin birde 5. dakikada golü bulmamız ve Volkan Okumak'ın geçen sezonki performansını sahaya yansıtması beni buna iten nedenlerin başında geldi.
Ama gelin görün ki Şanlıurfaspor ilk yarıda gösterdiği bu başarılı performansı ikinci devrede sahaya yansıtamadı.
Buna neden olan olaylardan birisi beklide, Volkan'ın sakatlığı olabilir ama bir oyuncunun takımı bu kadar etkileyecek olmasına ihtimal veremiyorum.
ilk yarı sahada bambaşka bir Şanlıurfaspor yer alırken, ikinci yarı ise sanki başka bir takım vardı sahada, rakip Giresunspor'da, Şanlıurfaspor'un bu performansı karşısında daha atak bir futbol sergilemeye başladı.
Zaten ikinci yarının 48. dakikasında da aradığı golü de bulunca rakip takım, Şanlıurfaspor'un üstüne daha çok gelmeye ve galibiyet için baskı kurmaya başladı.
Giresunspor'un gösterdiği bu başarıda en büyük pay orta sahada ki çalışkan ismi 1986 Nijerya doğumlu Abwo oldu. 14 sırt numaralı bu oyuncu sahada ayak basmadık yer bırakmadı desem yeridir.
Maç içersinde ve karşılaşma sonrası, Şanlıurfaspor teknik direktörü Cihat Arslan'ın maçın hakemi Deniz Çoban'a karşı eleştirileri vardı.
Bende bu eleştirilerin bir kısmına katılıyorum.
Ama bu karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimiz özellikle ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendirebilseydi, şimdi hakem kararlarını değil, çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.