Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1666+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

PUANLA DÖN

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor deplasmanda oynayacağı Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşmanın saatini beklemeye başladı. Ligin 4. haftasında Göztepe deplasmanına çıkacak olan sarı yeşilliler şimdiye kadar oynadıkları karşılaşmada iyi bir görüntü çizdiler. Buğun de oynanacak olan karşılaşmada geride kalan haftalardaki mücadeleye devam ederlerse İzmir deplasmanından puan veya puanlarla dönmeleri içten bile değil. Eskişehir spor deplasmanında iç saha karşılaşmalarına oranla daha iyi bir performans sergileyen Şanlıurfaspor’lu futbolcular bu geleneği Göztepe karşısında da sürdüreceği ve puan alacağını umuyorum. Zira sarı yeşilli takımda duran topları iyi değerlendirecek ve hava hakimiyeti üst düzeyde olan birçok futbolcu var. Takım olarak defans hattımızda basit hatalar yapmaz isek bu karşılaşma bizim için son derece rahat geçecek ümidindeyim. Şanlıurfaspor’u deplasmanda desteklemek için Şanlıurfa’dan birçok taraftarda İzmir’e gitti. Bunun yanında İzmir’de yaşayan birçok Şanlıurfalıda bu karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimizi yalnız bırakmayacağı düşüncesindeyim. Haydi Şanlıurfaspor her vurduğun gol olur İnşallah bu deplasmanda da bizlerin yüzünü bir daha güldürürsün ve bize ikinci bir bayram neşesi yaşatırsın.
Ekleme Tarihi: 17 Eylül 2016 - Cumartesi

PUANLA DÖN

TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor deplasmanda oynayacağı Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve karşılaşmanın saatini beklemeye başladı.

Ligin 4. haftasında Göztepe deplasmanına çıkacak olan sarı yeşilliler şimdiye kadar oynadıkları karşılaşmada iyi bir görüntü çizdiler.

Buğun de oynanacak olan karşılaşmada geride kalan haftalardaki mücadeleye devam ederlerse İzmir deplasmanından puan veya puanlarla dönmeleri içten bile değil.

Eskişehir spor deplasmanında iç saha karşılaşmalarına oranla daha iyi bir performans sergileyen Şanlıurfaspor’lu futbolcular bu geleneği Göztepe karşısında da sürdüreceği ve puan alacağını umuyorum.

Zira sarı yeşilli takımda duran topları iyi değerlendirecek ve hava hakimiyeti üst düzeyde olan birçok futbolcu var.

Takım olarak defans hattımızda basit hatalar yapmaz isek bu karşılaşma bizim için son derece rahat geçecek ümidindeyim.

Şanlıurfaspor’u deplasmanda desteklemek için Şanlıurfa’dan birçok taraftarda İzmir’e gitti. Bunun yanında İzmir’de yaşayan birçok Şanlıurfalıda bu karşılaşmada sarı yeşilli temsilcimizi yalnız bırakmayacağı düşüncesindeyim.

Haydi Şanlıurfaspor her vurduğun gol olur İnşallah bu deplasmanda da bizlerin yüzünü bir daha güldürürsün ve bize ikinci bir bayram neşesi yaşatırsın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.