Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

PUAN ALMAMIZ ŞART

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arena Stadyumunda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aldığı üç puan sonrası moral bulurken bu hafta oynanacak olan Manisaspor karşılaşmasının da provasını yaptı. Şanlıurfaspor'un kazanması için yapılması gereken her şey hazırlanmıştı. Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ederken, karşılaşmanın ve Şanlıurfaspor'un kaptanı takımını adeta kurtaran kişi olmuştu. Şanlıurfaspor Kaptanı Şili Tello adeta Şanlıurfa'da doğmuş gibi büyük özveriyle mücadele verdi.Karşılaşmanın İlk devresinde Kaptan Tello güzel bir asistle topu Serdar ile buluşturarak, Serdar'ın golünün yazmasına yardımcı oldu. Şanlıurfaspor, ilk devreyi haftalar sonra ilk kez üstün soyunma odasına gitti.İkinci yarıda bu üstün oyununu devam ettiren temsilcimiz sahadan galip ayrılmasını bildi.Şanlıurfaspor teknik direktörü Osman Özköylü, göreve başlarken, bazı hedefler belirmişti. Bu hedeflerden biri 4 karşılaşmada 8 puan demişti. Özköylü 4 maçta 8 puan topladı. Ama sarı yeşilli temsilcimiz ilk iltıya girmek istiyorsa Pazar günü oynanacak olan Manisaspor maçında puan veya puanlarla dönmesi lazım.Rakip Manisaspor bu hafta İzmir temsilcisi Karşıyaka'dan üç gol yiyip yenilince küme düşme potasında kendisini buldu.PTT 1. ligden düşmemek için bu hafta sahasında oynanacak olan Şanlıurfaspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak ama Şanlıurfaspor bu karşılaşmada defansında hata yapmaz ise bu karşılaşmadan puan çıkaracaktır.Ege'nin bir diğer şehri olan Manisa'ya seferine çıkacak olan sarı yeşilli temsilcimizi Manisa'da ve İzmir'de ikamet eden Urfalılarda bu karşılaşmada yalnız bırakmayarak takımımıza destek vereceklerdir.Şanlıurfaspor bu seferden de zaferle çıkması halinde, kendi evinde Karadeniz'in köklü spor kulüplerinden Samsunspor'u misafir edecek..
Ekleme Tarihi: 18 Mart 2015 - Çarşamba

PUAN ALMAMIZ ŞART

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arena Stadyumunda oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında aldığı üç puan sonrası moral bulurken bu hafta oynanacak olan Manisaspor karşılaşmasının da provasını yaptı.
Şanlıurfaspor'un kazanması için yapılması gereken her şey hazırlanmıştı.
Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup ederken, karşılaşmanın ve Şanlıurfaspor'un kaptanı takımını adeta kurtaran kişi olmuştu. Şanlıurfaspor Kaptanı Şili Tello adeta Şanlıurfa'da doğmuş gibi büyük özveriyle mücadele verdi.
Karşılaşmanın İlk devresinde Kaptan Tello güzel bir asistle topu Serdar ile buluşturarak, Serdar'ın golünün yazmasına yardımcı oldu. Şanlıurfaspor, ilk devreyi haftalar sonra ilk kez üstün soyunma odasına gitti.
İkinci yarıda bu üstün oyununu devam ettiren temsilcimiz sahadan galip ayrılmasını bildi.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Osman Özköylü, göreve başlarken, bazı hedefler belirmişti.
Bu hedeflerden biri 4 karşılaşmada 8 puan demişti. Özköylü 4 maçta 8 puan topladı.
Ama sarı yeşilli temsilcimiz ilk iltıya girmek istiyorsa Pazar günü oynanacak olan Manisaspor maçında puan veya puanlarla dönmesi lazım.
Rakip Manisaspor bu hafta İzmir temsilcisi Karşıyaka'dan üç gol yiyip yenilince küme düşme potasında kendisini buldu.
PTT 1. ligden düşmemek için bu hafta sahasında oynanacak olan Şanlıurfaspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak ama Şanlıurfaspor bu karşılaşmada defansında hata yapmaz ise bu karşılaşmadan puan çıkaracaktır.
Ege'nin bir diğer şehri olan Manisa'ya seferine çıkacak olan sarı yeşilli temsilcimizi Manisa'da ve İzmir'de ikamet eden Urfalılarda bu karşılaşmada yalnız bırakmayarak takımımıza destek vereceklerdir.
Şanlıurfaspor bu seferden de zaferle çıkması halinde, kendi evinde Karadeniz'in köklü spor kulüplerinden Samsunspor'u misafir edecek..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.