Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1715+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

POZİSYONA GİREMEDİK

TFF birinci ligde mücadele eden Şanlıurfaspor 7 haftalık yenilmezlik serisine bu hafta Ümraniye spor karşısında son verdi.  TFF birinci lig de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Şanlıurfaspor ligde on sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Ümraniye spora 1-0 yenilmekten kurtulamadı.  Teknik direktör Ünal Karaman istifasından sonra göreve gelen Mustafa Kemal Kılıç ile önemli galibiyetlere imza atan sarı yeşilli temsilcimiz yenilmezlik serisine bu karşılaşma ile son vermiş oldu.  Ümraniye sporun sahasının bozuk olmasından dolayı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takip etmek için Şanlıurfa'dan birçok sarı Yeşilli taraftar İstanbul'a akın etti.  Şanlıurfaspor teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinden sonra oynadığı atak ve baskılı futbolu Ümraniye spor karşısında sergileyemedi.  Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren her iki takımda kontrollü futbolu tercih ettiler.  İlk yarı boyunca her iki takım da önemli bir gol pozisyonuna giremediler. Golü atacak olanın kazanacağı karşılaşmada rakip Ümraniyespor 75. dakikada bulduğu golle karşılaşmayı kazanmasını bildi.  Ziraat Türkiye Kupası'nda Perşembe günü oynadığımız Kırklareli spor karşılaşmasındaki Şanlıurfaspor ile önceki gün oynanan Ümraniyespor karşısındaki Şanlıurfaspor arasında çok fark vardı.  Kırklareli spor karşısında oynayan futbolcular her zaman rakip kalede gol pozisyonu arayan gol pozisyonuna giren kaçıran ve sonuçta golü bulup galip gelen taraf oldu.  Ümraniye spor karşısındaki Şanlıurfa sporlu futbolcular ise gol pozisyonuna girmekten çok zorlandılar.  Tabii bunun sebebi haftada 2 karşılaşma oynamalarından dolayı da olabilir. Ama şu anda Türkiye'de birçok takım haftada iki karşılaşmayla mücadelesine devam ediyor. Şanlıurfa sporlu taraftarlar futbolcular ve teknik Kadro bu mağlubiyeti çok kafaya takmadan önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya odaklanmalı ve bu karşılaşmadan taraftarı önünde galibiyetle ayrılmasını bilmelidir.
Ekleme Tarihi: 23 Ocak 2017 - Pazartesi

POZİSYONA GİREMEDİK

TFF birinci ligde mücadele eden Şanlıurfaspor 7 haftalık yenilmezlik serisine bu hafta Ümraniye spor karşısında son verdi.

 TFF birinci lig de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Şanlıurfaspor ligde on sekizinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Ümraniye spora 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

 Teknik direktör Ünal Karaman istifasından sonra göreve gelen Mustafa Kemal Kılıç ile önemli galibiyetlere imza atan sarı yeşilli temsilcimiz yenilmezlik serisine bu karşılaşma ile son vermiş oldu.

 Ümraniye sporun sahasının bozuk olmasından dolayı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı takip etmek için Şanlıurfa'dan birçok sarı Yeşilli taraftar İstanbul'a akın etti.

 Şanlıurfaspor teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinden sonra oynadığı atak ve baskılı futbolu Ümraniye spor karşısında sergileyemedi.

 Karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren her iki takımda kontrollü futbolu tercih ettiler.

 İlk yarı boyunca her iki takım da önemli bir gol pozisyonuna giremediler. Golü atacak olanın kazanacağı karşılaşmada rakip Ümraniyespor 75. dakikada bulduğu golle karşılaşmayı kazanmasını bildi.

 Ziraat Türkiye Kupası'nda Perşembe günü oynadığımız Kırklareli spor karşılaşmasındaki Şanlıurfaspor ile önceki gün oynanan Ümraniyespor karşısındaki Şanlıurfaspor arasında çok fark vardı.

 Kırklareli spor karşısında oynayan futbolcular her zaman rakip kalede gol pozisyonu arayan gol pozisyonuna giren kaçıran ve sonuçta golü bulup galip gelen taraf oldu.

 Ümraniye spor karşısındaki Şanlıurfa sporlu futbolcular ise gol pozisyonuna girmekten çok zorlandılar.

 Tabii bunun sebebi haftada 2 karşılaşma oynamalarından dolayı da olabilir.

Ama şu anda Türkiye'de birçok takım haftada iki karşılaşmayla mücadelesine devam ediyor. Şanlıurfa sporlu taraftarlar futbolcular ve teknik Kadro bu mağlubiyeti çok kafaya takmadan önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya odaklanmalı ve bu karşılaşmadan taraftarı önünde galibiyetle ayrılmasını bilmelidir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.