Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1057+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ÖZLEMLE ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılalı tam 77. yıl oldu. Bu sene ve her 10 Kasım'da olduğu gibi Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi vatandaşlar olarak ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyoruz.Atatürk, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftasında değil her zaman hasret ve özlemle anılan bir lider olmuştur. Onun yaptıklarını çocukken rahmetli dedem Hacı Ömer Er öyle güzel bir şekilde anlatırdı, ona olan sevgim ve verdiğim değer daha da artardı. Tabi eski insanlar çok zorluklar görmüşler o zamanlar Türkiye Cumhuriyeti yeni savaştan çıkmış bir ülke idi, Ellerinde bir şeyleri kalmayan halk yoksulluk içerisinde yaşıyordu.O zor dönemlerde bile asla ümidini yitirmeyen halkın güvendiği ve saygı duyduğu kişi Atatürk'tü, Bizlere bu vatanı miras bırakan atayı, asla unutmayacağız kalplerimize kazıdık rahat uyu Atam.Büyük önderimizi özlemle anıyoruz.
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2015 - Çarşamba

ÖZLEMLE ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılalı tam 77. yıl oldu. Bu sene ve her 10 Kasım'da olduğu gibi Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi vatandaşlar olarak ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyoruz.
Atatürk, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftasında değil her zaman hasret ve özlemle anılan bir lider olmuştur. Onun yaptıklarını çocukken rahmetli dedem Hacı Ömer Er öyle güzel bir şekilde anlatırdı, ona olan sevgim ve verdiğim değer daha da artardı.
Tabi eski insanlar çok zorluklar görmüşler o zamanlar Türkiye Cumhuriyeti yeni savaştan çıkmış bir ülke idi, Ellerinde bir şeyleri kalmayan halk yoksulluk içerisinde yaşıyordu.
O zor dönemlerde bile asla ümidini yitirmeyen halkın güvendiği ve saygı duyduğu kişi Atatürk'tü, Bizlere bu vatanı miras bırakan atayı, asla unutmayacağız kalplerimize kazıdık rahat uyu Atam.
Büyük önderimizi özlemle anıyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.