Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1689+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Özköylü ile yabancılar forma girdi

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arenada konuk ettiği Osmanlıspor karşısında özellikle ikinci yarıda ve Ekrem Dağ'ın da oyuna girmesinden sonra sahaya koyduğu futbol taraftarı play-of a gitme konusunda umutlandırdı.Şanlıurfaspor'da teknik direktör Cihat Arslan'ın istifasından sonra göreve gelen Osman Özköylü'nün hücuma dayalı baskılı oyunu ilk Elazığspor maçından itibaren kendini yavaş, yavaş göstermeye başlamıştı.PTT 1. ligin 22. haftasındaki gurubun güçlü takımlarından Osmanlıspor karşısında özellikle bazı oyuncular Osman hocanın gelmesiyle birlikte adeta yeniden doğmuş gibi futbol oynamaya başladılar, özellikle yabancı oyuncularımızı buna dahil etmek lazım, Sarı yeşilli takıma sezon başında gelen Şilili milli oyuncu Rodrigo Tello bu oyuncuların başında geliyor.Sezon başından bu yana büyük eleştiriler alan ve devre arasında gönderileceği söylenen Tello Cihat Arslan yönetiminde istenilen verimi bir türlü verememiş hatta çoğu zaman ilk 11 de bile yer bulamamış çoğu karşılaşmada sonradan oyuna dahil edilmişti.Fakat Osman Özköylü'nün göreve gelmesinden sonra sahada daha serbest hareket etmeye başladı, istekli futbolu ile takımdaki genç oyunculara iyi bir örnek olmaya başladı.Performansı artan oyunculardan biriside Siman Zenke oldu, 90 dakika boyunca terinin son damlasına kadar sahada mücadelesini sürdüren Nijeryalı oyuncu hırsı ve baskılı futbolu ile adete yeniden doğmuş gibi mücadele vermeye başladı.Bunlara Abdulkadir, Göksü, Ekrem gibi bazı oyuncuları da eklemek lazım.Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçında da bu oyuncular ligin zayıf takımı karşısında oynayacakları oyun ve atacakları gollerle özgüvenleri de yerine gelecek ama Orduspor'da dikkat edilmesi gereken bir husus da var çok genç bir takıma sahip mor meleşeler eğer bu gençler karşılaşmada gününde olurlarsa Şanlıurfaspor'a sürpriz yaşatabilirler ama Şanlıurfaspor bu karşılaşmada yükselen form girafigi ile farklıda galip gelebilir, bekleyip göreceğiz.
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2015 - Perşembe

Özköylü ile yabancılar forma girdi

PTT 1. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arenada konuk ettiği Osmanlıspor karşısında özellikle ikinci yarıda ve Ekrem Dağ'ın da oyuna girmesinden sonra sahaya koyduğu futbol taraftarı play-of a gitme konusunda umutlandırdı.
Şanlıurfaspor'da teknik direktör Cihat Arslan'ın istifasından sonra göreve gelen Osman Özköylü'nün hücuma dayalı baskılı oyunu ilk Elazığspor maçından itibaren kendini yavaş, yavaş göstermeye başlamıştı.
PTT 1. ligin 22. haftasındaki gurubun güçlü takımlarından Osmanlıspor karşısında özellikle bazı oyuncular Osman hocanın gelmesiyle birlikte adeta yeniden doğmuş gibi futbol oynamaya başladılar, özellikle yabancı oyuncularımızı buna dahil etmek lazım, Sarı yeşilli takıma sezon başında gelen Şilili milli oyuncu Rodrigo Tello bu oyuncuların başında geliyor.
Sezon başından bu yana büyük eleştiriler alan ve devre arasında gönderileceği söylenen Tello Cihat Arslan yönetiminde istenilen verimi bir türlü verememiş hatta çoğu zaman ilk 11 de bile yer bulamamış çoğu karşılaşmada sonradan oyuna dahil edilmişti.
Fakat Osman Özköylü'nün göreve gelmesinden sonra sahada daha serbest hareket etmeye başladı, istekli futbolu ile takımdaki genç oyunculara iyi bir örnek olmaya başladı.
Performansı artan oyunculardan biriside Siman Zenke oldu, 90 dakika boyunca terinin son damlasına kadar sahada mücadelesini sürdüren Nijeryalı oyuncu hırsı ve baskılı futbolu ile adete yeniden doğmuş gibi mücadele vermeye başladı.
Bunlara Abdulkadir, Göksü, Ekrem gibi bazı oyuncuları da eklemek lazım.
Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Orduspor maçında da bu oyuncular ligin zayıf takımı karşısında oynayacakları oyun ve atacakları gollerle özgüvenleri de yerine gelecek ama Orduspor'da dikkat edilmesi gereken bir husus da var çok genç bir takıma sahip mor meleşeler eğer bu gençler karşılaşmada gününde olurlarsa Şanlıurfaspor'a sürpriz yaşatabilirler ama Şanlıurfaspor bu karşılaşmada yükselen form girafigi ile farklıda galip gelebilir, bekleyip göreceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.