Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1016+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

OYUNCU TERCİHLERİ GALİBİYETİ GETİRDİ!

PTT birinci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor deplasmanda mücadele ettiği Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yenerek küme düşme yolunda önemli bir 3 puan alarak haftayı karlı kapatan takımlardan biri oldu. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor rakip takım karşısında etkili futbolu ile dikkatleri çekti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada son dört maçını galibiyetle tamamlayamayan Kayseri Erciyesspor bu haftaki aldığı mağlubiyetle beşinci mağlubiyetini alarak küme düşme yolunda önemli bir avantajı kaybetmiş oldu. Şanlıurfaspor'da ikinci karşılaşmasında çıkan teknik direktör Erhan Altın çıktığı ikinci maçta galibiyetle tanışmış oldu. İki takımın teknik direktörü de açık futbolu tercih etti karşılaşmayı takip eden taraftarlar çok heyecanlı ve bol pozisyonlu bir karşılaşma izlediler. Şanlıurfaspor özellikle hızlı çıktığı kontra ataklarda rakip takım kalesinde etkili oldu. Şanlıurfa spor'da Mertcan rakip takım kalesinde hızlı ve etkili futbolu ile taraflı tarafsız tüm izleyenlerin beğenisini kazandı. Şanlıurfaspor Geçen hafta kendi sahasında oynadığı Alanyaspor karşılaşmasına oranla farklı futbolcu tercihleri ve hızlı oyuncularla anı çıkışlar yapan bir takım görüntüsü verdi. Geçen hafta kadroda olan Lualua ve Edinho pres özelliği olmayan futbolcuları teknik direktör Erhan Altın yedek kulübesinde oturttu. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada üç puanı alan sarı yeşilli temsilcimiz aldığımız puan ile puanı 32 ye çıkardı. İnşallah önümüzdeki hafta GAP Arena stadyumunda oynayacağımız Karabükspor karşılaşmasında da 3 puanla ayrılarak küme düşme yolunda ateş hattının üstünde yer almayı başarırız..
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2016 - Pazartesi

OYUNCU TERCİHLERİ GALİBİYETİ GETİRDİ!

PTT birinci Lig'de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor deplasmanda mücadele ettiği Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yenerek küme düşme yolunda önemli bir 3 puan alarak haftayı karlı kapatan takımlardan biri oldu.

Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor rakip takım karşısında etkili futbolu ile dikkatleri çekti.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada son dört maçını galibiyetle tamamlayamayan Kayseri Erciyesspor bu haftaki aldığı mağlubiyetle beşinci mağlubiyetini alarak küme düşme yolunda önemli bir avantajı kaybetmiş oldu.

Şanlıurfaspor'da ikinci karşılaşmasında çıkan teknik direktör Erhan Altın çıktığı ikinci maçta galibiyetle tanışmış oldu.

İki takımın teknik direktörü de açık futbolu tercih etti karşılaşmayı takip eden taraftarlar çok heyecanlı ve bol pozisyonlu bir karşılaşma izlediler.

Şanlıurfaspor özellikle hızlı çıktığı kontra ataklarda rakip takım kalesinde etkili oldu. Şanlıurfa spor'da Mertcan rakip takım kalesinde hızlı ve etkili futbolu ile taraflı tarafsız tüm izleyenlerin beğenisini kazandı.

Şanlıurfaspor Geçen hafta kendi sahasında oynadığı Alanyaspor karşılaşmasına oranla farklı futbolcu tercihleri ve hızlı oyuncularla anı çıkışlar yapan bir takım görüntüsü verdi.

Geçen hafta kadroda olan Lualua ve Edinho pres özelliği olmayan futbolcuları teknik direktör Erhan Altın yedek kulübesinde oturttu.

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada üç puanı alan sarı yeşilli temsilcimiz aldığımız puan ile puanı 32 ye çıkardı.

İnşallah önümüzdeki hafta GAP Arena stadyumunda oynayacağımız Karabükspor karşılaşmasında da 3 puanla ayrılarak küme düşme yolunda ateş hattının üstünde yer almayı başarırız..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.