Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1103+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUAN

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalar sonra Karşıyaka karşılaşmasında galip gelerek mutsuz olan taraftarını az da olsa sevindirmesini bildi. Geçen hafta deplasmanda Adanaspor karşısında ikinci yarının ilk karşılaşmasında mağlubiyet alarak lige başlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet almak için çıktı. Şanlıurfaspor PTT 1. ligde son sırada yer alan zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet bekleyen taraftarlar son dakikalarda gelen penaltı golü ile birazda olsa stadyumdan mutlu ayrılarak evlerinin yolunu tuttular. Şanlıurfaspor Gap Arenada oynadığı Karşıyaka karşılaşması ligin kaderini belirlemek ve futbolcuların moral ve motivasyonu açısından çok önemli bir karşılaşma idi. Eğer ki, Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan galip ayrılmasaydı bugün bambaşka şeyle konuşuyor ve yazıyor olacaktık. Şanlıurfaspor tek ligde kötü sonuçlar almıyordu, birde Ziraat Türkiye Kupasında şimdiye kadar galibiyet yüzü göremeyen bir takım, teknik direktör ve futbolcular vardı. Liglere Milli takım maç arası verilecek bu aradan sonra Şanlıurfaspor, İzmir'e Göztepe deplasmanına gidecek, verilen bu arada sarı yeşilli takımımız açısından çok yararlı olacağını düşünüyorum. Takımda yer alan futbolcuların birbirlerine uyumu ve takım olma yolunda biraz daha zaman kazanmış olacağız.
Ekleme Tarihi: 27 Ocak 2016 - Çarşamba

ÖNEMLİ OLAN ÜÇ PUAN

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfa spor haftalar sonra Karşıyaka karşılaşmasında galip gelerek mutsuz olan taraftarını az da olsa sevindirmesini bildi.

Geçen hafta deplasmanda Adanaspor karşısında ikinci yarının ilk karşılaşmasında mağlubiyet alarak lige başlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet almak için çıktı.

Şanlıurfaspor PTT 1. ligde son sırada yer alan zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet bekleyen taraftarlar son dakikalarda gelen penaltı golü ile birazda olsa stadyumdan mutlu ayrılarak evlerinin yolunu tuttular.

Şanlıurfaspor Gap Arenada oynadığı Karşıyaka karşılaşması ligin kaderini belirlemek ve futbolcuların moral ve motivasyonu açısından çok önemli bir karşılaşma idi.

Eğer ki, Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan galip ayrılmasaydı bugün bambaşka şeyle konuşuyor ve yazıyor olacaktık.

Şanlıurfaspor tek ligde kötü sonuçlar almıyordu, birde Ziraat Türkiye Kupasında şimdiye kadar galibiyet yüzü göremeyen bir takım, teknik direktör ve futbolcular vardı.

Liglere Milli takım maç arası verilecek bu aradan sonra Şanlıurfaspor, İzmir'e Göztepe deplasmanına gidecek, verilen bu arada sarı yeşilli takımımız açısından çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Takımda yer alan futbolcuların birbirlerine uyumu ve takım olma yolunda biraz daha zaman kazanmış olacağız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.