Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

OGÜN İLE YENİ BİR SAYFA

Şanlıurfaspor bugün zorlu bir karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak. TFF birinci ligde zor günler geçiren Şanlıurfaspor oynadığı son 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyecek ligde kötü bir gidişat sergiliyor. Kötü gidişata İnşallah yeni teknik direktörümüz Ogün Temizkanoğlu ile Yeni Malatyaspor karşısında son vermek için mücadele edecek. Teknik direktör Kemal Kılıç'ın görevden ayrılmasından sonra boşalan teknik direktörlük görevine getirilen eski milli futbolcu Ogün Temizkanoğlu ile yeni bir galibiyet serisi yakalamak isteyen sarı Yeşilli temsilcimiz ilk karşılaşmasına bugün saat 18 30 da İstanbul'da Başakşehir Stadında Yeni Malatyaspor karşısında verecek. Eski Teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinden sonra oynadığı ilk 4 karşılaşmada galibiyet alan sarı Yeşilli temsilcimiz Umarım ki Ogün Temizkanoğlu ile de böyle bir seri yakalar bugün oynayacağı karşılaşmanın Şanlıurfaspor için çok zor bir karşılaşma olacak. Zira Yeni Malatyaspor birinci Ligde lider durumda olan bir takım ve geçen hafta berabere kalarak 2 puan kaybetti. Bu hafta ise mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaktır. Şanlıurfaspor öncelikli olarak gol yememeye çalışması lazım. Bu karşılaşmada ondan sonra bulacağı kontra ataklarla rakip takım kalesi'nde etkili pozisyonlar yakalarsa Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilir. Bu karşılaşmadan sonra ligde 25. hafta karşılaşmasında GAP Arena stadyumu'nda Şanlıurfaspor'un konuğu bu kez de ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor olacak. Şanlıurfaspor bu iki karşılaşmadan en az 4 puan çıkarırsa, İnşallah da çıkaracak ligde iyi bir yere gelecektir. Eğer sarı Yeşilli temsilcimiz bu iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılırsa ligde bizi zor günler bekliyor olacaktır. Lig'de küme düşme konumuna yakın durumda olan Şanlıurfaspor bu karşılaşmalardan puan çıkaramazsa sonraki haftalarda çok zor durumda kalacaktır. Haydi Şanlıurfaspor'un İnşallah bu karşılaşmadan 3 puanla alarak Şanlıurfa'ya dönersin Kalbimiz, yüreğimiz seninle…
Ekleme Tarihi: 10 Mart 2017 - Cuma

OGÜN İLE YENİ BİR SAYFA

Şanlıurfaspor bugün zorlu bir karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un konuğu olacak.

TFF birinci ligde zor günler geçiren Şanlıurfaspor oynadığı son 7 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyecek ligde kötü bir gidişat sergiliyor.

Kötü gidişata İnşallah yeni teknik direktörümüz Ogün Temizkanoğlu ile Yeni Malatyaspor karşısında son vermek için mücadele edecek.

Teknik direktör Kemal Kılıç'ın görevden ayrılmasından sonra boşalan teknik direktörlük görevine getirilen eski milli futbolcu Ogün Temizkanoğlu ile yeni bir galibiyet serisi yakalamak isteyen sarı Yeşilli temsilcimiz ilk karşılaşmasına bugün saat 18 30 da İstanbul'da Başakşehir Stadında Yeni Malatyaspor karşısında verecek.

Eski Teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinden sonra oynadığı ilk 4 karşılaşmada galibiyet alan sarı Yeşilli temsilcimiz Umarım ki Ogün Temizkanoğlu ile de böyle bir seri yakalar bugün oynayacağı karşılaşmanın Şanlıurfaspor için çok zor bir karşılaşma olacak. Zira Yeni Malatyaspor birinci Ligde lider durumda olan bir takım ve geçen hafta berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Bu hafta ise mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacaktır.

Şanlıurfaspor öncelikli olarak gol yememeye çalışması lazım. Bu karşılaşmada ondan sonra bulacağı kontra ataklarla rakip takım kalesi'nde etkili pozisyonlar yakalarsa Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılabilir.

Bu karşılaşmadan sonra ligde 25. hafta karşılaşmasında GAP Arena stadyumu'nda Şanlıurfaspor'un konuğu bu kez de ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor olacak.

Şanlıurfaspor bu iki karşılaşmadan en az 4 puan çıkarırsa, İnşallah da çıkaracak ligde iyi bir yere gelecektir.

Eğer sarı Yeşilli temsilcimiz bu iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılırsa ligde bizi zor günler bekliyor olacaktır.

Lig'de küme düşme konumuna yakın durumda olan Şanlıurfaspor bu karşılaşmalardan puan çıkaramazsa sonraki haftalarda çok zor durumda kalacaktır.

Haydi Şanlıurfaspor'un İnşallah bu karşılaşmadan 3 puanla alarak Şanlıurfa'ya dönersin Kalbimiz, yüreğimiz seninle…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.