Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1372+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

NEDEN MAÇLAR AYNI GÜN VE SAATTE DEĞİL?

PTT 1. Ligde son iki haftaya girdiğimiz şu günlerde küme düşme potasında olan 3 takımın karşılaşmalar neden aynı gün de ve aynı saatte başlamıyor. Ligde geçen hafta kendi sahası ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Altınordu'yu 2-1 yenerek küme düşme yolunda önemli bir galibiyet alarak azda olsa rahatlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta yine çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Cumartesi günü deplasmanda Vartaş Elazığ spor'un konuğu olacak olan Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılırsa PTT 1. Ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemiş olarak. Bu hafta oynanacak ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren çok önemli bir karşılaşma da rakiplerimiz 1461 Trabzon ve Denizlispor arasında oynanacak olan karşılaşma var, bu karşılaşmada çıkacak olan sonuç ve sarı yeşilli takımımızın alacağı netice sonrası küme düşme hattı belirlenmiş olacak büyük ölçüde. Ama asıl önemli konulardan birisi ligde son haftalara girdiğimiz bu karşılaşmalarda ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmalarda maçlar neden aynı gün ve aynı saatte başlamıyor. Vartaş Elazığspor, Şanlıurfasor arasında oynanacak olan karşılaşma Cumartesi günü saat 16:30'da başlamasına rağmen, 1461 Trabzon ile Denizli spor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Geçen haftada yine aynısı olmuştu Gap Arena Stadyumunda oynadığımız karşılaşma Cuma akşamı 18:30'da oynanmasına rağmen diğer rakiplerimizin maçları ise başka gün ve saatlerde oynanmıştı. Geçmiş yıllarda bu tip küme düşme ve şampiyonluğu belirleyecek karşılaşmalar genelde aynı gün ve aynı saate başlıyordu bu sezon neden Türkiye Futbol Federasyonu böyle bir uygulamaya gitme ihtiyacı duymadı merak ediyorum. İnşallah deplasmanda Cumartesi günü konuk olacağımız Vartaş Elazığ spor karşılaşmasından sarı yeşilli temsilcimiz galibiyet ve 3 puanla ayrılır rahat bir şekilde küme düşme korkusu olmadan ve son karşılaşmaya çıkarız.
Ekleme Tarihi: 04 Mayıs 2016 - Çarşamba

NEDEN MAÇLAR AYNI GÜN VE SAATTE DEĞİL?

PTT 1. Ligde son iki haftaya girdiğimiz şu günlerde küme düşme potasında olan 3 takımın karşılaşmalar neden aynı gün de ve aynı saatte başlamıyor.

Ligde geçen hafta kendi sahası ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Altınordu'yu 2-1 yenerek küme düşme yolunda önemli bir galibiyet alarak azda olsa rahatlayan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta yine çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Cumartesi günü deplasmanda Vartaş Elazığ spor'un konuğu olacak olan Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan puan veya puanlarla ayrılırsa PTT 1. Ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemiş olarak.

Bu hafta oynanacak ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren çok önemli bir karşılaşma da rakiplerimiz 1461 Trabzon ve Denizlispor arasında oynanacak olan karşılaşma var, bu karşılaşmada çıkacak olan sonuç ve sarı yeşilli takımımızın alacağı netice sonrası küme düşme hattı belirlenmiş olacak büyük ölçüde.

Ama asıl önemli konulardan birisi ligde son haftalara girdiğimiz bu karşılaşmalarda ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmalarda maçlar neden aynı gün ve aynı saatte başlamıyor.

Vartaş Elazığspor, Şanlıurfasor arasında oynanacak olan karşılaşma Cumartesi günü saat 16:30'da başlamasına rağmen, 1461 Trabzon ile Denizli spor arasında oynanacak olan karşılaşma Pazartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Geçen haftada yine aynısı olmuştu Gap Arena Stadyumunda oynadığımız karşılaşma Cuma akşamı 18:30'da oynanmasına rağmen diğer rakiplerimizin maçları ise başka gün ve saatlerde oynanmıştı.

Geçmiş yıllarda bu tip küme düşme ve şampiyonluğu belirleyecek karşılaşmalar genelde aynı gün ve aynı saate başlıyordu bu sezon neden Türkiye Futbol Federasyonu böyle bir uygulamaya gitme ihtiyacı duymadı merak ediyorum. İnşallah deplasmanda Cumartesi günü konuk olacağımız Vartaş Elazığ spor karşılaşmasından sarı yeşilli temsilcimiz galibiyet ve 3 puanla ayrılır rahat bir şekilde küme düşme korkusu olmadan ve son karşılaşmaya çıkarız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.