Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

NEDEN BİR ARAYA GELEMİYORUZ?

Dün sabah erkenden kalkarak değerli ağabeyim Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay'ın basın toplantısı gittim.Sayın Tuğbay Şanlıurfaspor'un haftalardır aldığı başarısız sonuçlardan sonra bir değerlendirme ve durum tespiti yapmak amacı ile biz basın mensupları ile bir araya gelerek sarı yeşilli kulüpte ve takımda yaşananları kamuoyu ile paylaştı.Tuğbay birçok konuya başlıklar halinde değindi, fakat en önemli üstünde durulması gereken konuların başında, Şanlıurfa'da yaşayan ve nefes alan herkes bu takıma destek vermeli ve hepimizin birlik ve beraberlik içinde takıma destek olmamız gerektiğini belirtti.Kesinlikle bende, Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay ile aynı görüşü savunmaktayım.Şimdi diyeceksiniz ki neden kendileri böyle bir şey söylüyorlar da, bunu kendileri neden yapamıyorlar.Neden halen Urfa'da taraftarlar derneği olarak 3 taraftarlar derneği var? Neden bir türlü kendileri birleşemiyorlar?Maalesef bir araya gelememek ve birlikte hareket edememek, Urfa'nın kaderi galiba bir türlü bir araya gelerek ortak hareket edemiyoruz. Bu yalnız taraftarlar dernekleri içinde geçerli değil. Hemen, hemen her konuda biz Şanlıurfalılar olarak daima değişik fikirler ve düşünceler içersindeyiz. Bu her alanda kendini gösteriyor. Şanlıurfa'da tabi bu bizim içinde bulunduğumuz gazeteciler içinde geçerli bir konu bu, biz gazeteciler olarak hala beş tane gazeteciler cemiyeti veya derneği var. Neden bir türlü birleşip tek çatı altında toplanamıyoruz?Bu artık biz Urfalıların genlerinde mi var bilemiyorum, araştırılması gereken başlı başına bir konu dur bu. Halbuki en basit örnek olarak çevre illerimize bile bakacak olursak 15-20 tane iş adamı bir araya gelerek bir fabrika kuruyorlar ve o ildeki gençlere istihdam sağlıyorlar. Biz Şanlıurfalılar olarak değil 15-20 kişi bir araya gelmek 2-3 kişi bile ortak bir iş kurdukları zaman kısa bir süre içersinde hemen geçimsizlik başlıyor ve o işyeri ya kapatılıyor, ya da ortaklar ayrılıyorlar.Şanlıurfa halkı olarak her zaman birbirimize destek olalım bir hemşerimiz, bir yerlerde, bir başarı yakalamış ise ona elimizden gelen desteği vermeye çalışalım. Yazımı Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu değerlerden biri olan Sayın Naci İpek ağabeyimin güzel bir sözü ile bitirmek istiyorum. "BAŞKA URFA YOK" Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 12 Kasım 2015 - Perşembe

NEDEN BİR ARAYA GELEMİYORUZ?

Dün sabah erkenden kalkarak değerli ağabeyim Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay'ın basın toplantısı gittim.
Sayın Tuğbay Şanlıurfaspor'un haftalardır aldığı başarısız sonuçlardan sonra bir değerlendirme ve durum tespiti yapmak amacı ile biz basın mensupları ile bir araya gelerek sarı yeşilli kulüpte ve takımda yaşananları kamuoyu ile paylaştı.
Tuğbay birçok konuya başlıklar halinde değindi, fakat en önemli üstünde durulması gereken konuların başında, Şanlıurfa'da yaşayan ve nefes alan herkes bu takıma destek vermeli ve hepimizin birlik ve beraberlik içinde takıma destek olmamız gerektiğini belirtti.
Kesinlikle bende, Şanlıurfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay ile aynı görüşü savunmaktayım.
Şimdi diyeceksiniz ki neden kendileri böyle bir şey söylüyorlar da, bunu kendileri neden yapamıyorlar.
Neden halen Urfa'da taraftarlar derneği olarak 3 taraftarlar derneği var? Neden bir türlü kendileri birleşemiyorlar?
Maalesef bir araya gelememek ve birlikte hareket edememek, Urfa'nın kaderi galiba bir türlü bir araya gelerek ortak hareket edemiyoruz. Bu yalnız taraftarlar dernekleri içinde geçerli değil. Hemen, hemen her konuda biz Şanlıurfalılar olarak daima değişik fikirler ve düşünceler içersindeyiz.
Bu her alanda kendini gösteriyor. Şanlıurfa'da tabi bu bizim içinde bulunduğumuz gazeteciler içinde geçerli bir konu bu, biz gazeteciler olarak hala beş tane gazeteciler cemiyeti veya derneği var. Neden bir türlü birleşip tek çatı altında toplanamıyoruz?
Bu artık biz Urfalıların genlerinde mi var bilemiyorum, araştırılması gereken başlı başına bir konu dur bu. Halbuki en basit örnek olarak çevre illerimize bile bakacak olursak 15-20 tane iş adamı bir araya gelerek bir fabrika kuruyorlar ve o ildeki gençlere istihdam sağlıyorlar.
Biz Şanlıurfalılar olarak değil 15-20 kişi bir araya gelmek 2-3 kişi bile ortak bir iş kurdukları zaman kısa bir süre içersinde hemen geçimsizlik başlıyor ve o işyeri ya kapatılıyor, ya da ortaklar ayrılıyorlar.
Şanlıurfa halkı olarak her zaman birbirimize destek olalım bir hemşerimiz, bir yerlerde, bir başarı yakalamış ise ona elimizden gelen desteği vermeye çalışalım.
Yazımı Şanlıurfa'nın yetiştirmiş olduğu değerlerden biri olan Sayın Naci İpek ağabeyimin güzel bir sözü ile bitirmek istiyorum. "BAŞKA URFA YOK" Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.