Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1430+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

NE OLDU BU TAKIMA

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’da işler iyiye gitmiyor. Teknik direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra göreve gelen Mustafa Kemal Kılıç hoca ile iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli temsilcimiz ne oldu ise bu iyi gidişat sona erdi. Üst, üste alınan galibiyetler ve Ziraat Türkiye Kupasında grup lideri olarak bir üst tura çıkarak orda süper lig temsilcisi Çaykur Rize spor’a adete kök söktüren ve uzatmanın son dakikasında gelen penaltı golü ile rakibe boyun eğerek elenen sarı yeşilli takıma ne oldu da bu duruma geldi. Teknik direktör Kemal Kılıç göreve geldiği zaman tüm Şanlıurfa kamuoyu herkes hocanın elinde sihirli değnek yok demesine rağmen alınan sonuçlar sonrası herkes ne oluyor diye birbirine sormaya başlamıştı. Şimdi ise takım bu kadar iyi giderken bir anda ne oldu da bu takım deplasmanda ligde küme düşmeye oynayan zayıf rakibi Bandırmaspor karşısında bu derece ağır bir yenilgi alıyor. Diye bir birine sormaya başladılar. Takım içersin de neler oluyor bizim dışardan bir gözle bulu bilmemiz imkansız. Ancak teknik direktör Kemal Kılıç veya Şanlıurfaspor başkan ve yönetim kurulu basın ile bir araya gelir bir basın toplantısı düzenler orada kendilerine böyle bir soru yönelte biliriz. Tabi spor kamuoyunda çeşitli iddialar var bu yönde, bunların başında gelen iddia ise teknik direktör Kemal Kılıç ilk geldiği zaman futbolcuların alacakları kendilerine ödenmişti o yüzden futbolcular bu kadar hırslı bir futbol sahaya yansıtıyordu. Diye. Şimdi yapılan iddia ise futbolcuların içerde olan alacaklarını alamadıkları yönünde, tabi bunlar sadece iddiadan ibaret yaklaşımlar ama her ne olursa olsun bu takıma bir şeyler olmuş. Yani o koşan, basan, mücadele eden takım gitmiş, yerine ayakta bile durmaktan zorlanan, isteksiz oynayan futbolcular gelmiş durumda. Her ne olursa olsun bir gerçek var. Şanlıurfaspor alınan bu kötü sonuçlardan sonra küme düşme hattına biraz daha yaklaşmış durumda olması. İnşallah bu kötü günlerin biran önce Şanlıurfaspor olarak aşarız ve özlediğimiz 3 puanlara, galibiyetlere biran önce ulaşırız.
Ekleme Tarihi: 28 Şubat 2017 - Salı

NE OLDU BU TAKIMA

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’da işler iyiye gitmiyor.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra göreve gelen Mustafa Kemal Kılıç hoca ile iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli temsilcimiz ne oldu ise bu iyi gidişat sona erdi.

Üst, üste alınan galibiyetler ve Ziraat Türkiye Kupasında grup lideri olarak bir üst tura çıkarak orda süper lig temsilcisi Çaykur Rize spor’a adete kök söktüren ve uzatmanın son dakikasında gelen penaltı golü ile rakibe boyun eğerek elenen sarı yeşilli takıma ne oldu da bu duruma geldi.

Teknik direktör Kemal Kılıç göreve geldiği zaman tüm Şanlıurfa kamuoyu herkes hocanın elinde sihirli değnek yok demesine rağmen alınan sonuçlar sonrası herkes ne oluyor diye birbirine sormaya başlamıştı.

Şimdi ise takım bu kadar iyi giderken bir anda ne oldu da bu takım deplasmanda ligde küme düşmeye oynayan zayıf rakibi Bandırmaspor karşısında bu derece ağır bir yenilgi alıyor. Diye bir birine sormaya başladılar.

Takım içersin de neler oluyor bizim dışardan bir gözle bulu bilmemiz imkansız.

Ancak teknik direktör Kemal Kılıç veya Şanlıurfaspor başkan ve yönetim kurulu basın ile bir araya gelir bir basın toplantısı düzenler orada kendilerine böyle bir soru yönelte biliriz.

Tabi spor kamuoyunda çeşitli iddialar var bu yönde, bunların başında gelen iddia ise teknik direktör Kemal Kılıç ilk geldiği zaman futbolcuların alacakları kendilerine ödenmişti o yüzden futbolcular bu kadar hırslı bir futbol sahaya yansıtıyordu. Diye.

Şimdi yapılan iddia ise futbolcuların içerde olan alacaklarını alamadıkları yönünde, tabi bunlar sadece iddiadan ibaret yaklaşımlar ama her ne olursa olsun bu takıma bir şeyler olmuş.

Yani o koşan, basan, mücadele eden takım gitmiş, yerine ayakta bile durmaktan zorlanan, isteksiz oynayan futbolcular gelmiş durumda.

Her ne olursa olsun bir gerçek var. Şanlıurfaspor alınan bu kötü sonuçlardan sonra küme düşme hattına biraz daha yaklaşmış durumda olması.

İnşallah bu kötü günlerin biran önce Şanlıurfaspor olarak aşarız ve özlediğimiz 3 puanlara, galibiyetlere biran önce ulaşırız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.