Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1078+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

NAZAR DEĞDİ

Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’a nazar değdi. Önceki gün Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada süper ligin güçlü temsilcisi karşısında alınan 3-0 lik galibiyet moralleri bozdu. Hâlbuki biz sarı yeşilli taraftarlar olarak ne umutlanmıştık. Daha geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanda bu takımı 2-1 mağlup etmedi mi ama gerçekleri görmemiz lazım. Osmanlıspor bizden çok güçlü ve iyi futbolculardan kurulu bir takım. Kemal Kılıç Şanlıurfaspor’da teknik direktörlüğe geldikten sonra alınan üst üste başarılı sonuçların ardından Osmanlıspor mağlubiyeti taraftarın takıma olan güvenini azaltmadı. Ama karşılaşma öncesinde Osmanlı maçından umutlu idik. Ben birçok arkadaşa ve beni arayan taraftarlara İnşallah bu karşılaşmadan Şanlıurfaspor’un galibiyet olmasada en azından bir beraberlik ile çıkacağı düşüncesindeydim. Ama kimse moralini bozmasın bu tür kazalar olur. Takımdır bu sonuçta dünyanın en iyi takımlarından olan Barcelona ve Real Madrid bile sonuçta yeniliyor. Kaldiki biz bu takımlardan biri bile değiliz. İnşallah Şanlıurfaspor ligin ikinci devresine yine iyi bir başlangıç yapar. Ziraat Türkiye Kupası A grubundan da sarı yeşilli takımımız rahat çıkar ve B grubunun 1. Si ile bir sonraki turda eşleşir. Yeni yılın bu son gününde her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. İnşallah 2017 İslam dünyasına, ülkemize, memleketimize ve bizlere hayırlar getirir.
Ekleme Tarihi: 31 Aralık 2016 - Cumartesi

NAZAR DEĞDİ

Ziraat Türkiye Kupasında mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor’a nazar değdi.

Önceki gün Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada süper ligin güçlü temsilcisi karşısında alınan 3-0 lik galibiyet moralleri bozdu.

Hâlbuki biz sarı yeşilli taraftarlar olarak ne umutlanmıştık. Daha geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanda bu takımı 2-1 mağlup etmedi mi ama gerçekleri görmemiz lazım.

Osmanlıspor bizden çok güçlü ve iyi futbolculardan kurulu bir takım.

Kemal Kılıç Şanlıurfaspor’da teknik direktörlüğe geldikten sonra alınan üst üste başarılı sonuçların ardından Osmanlıspor mağlubiyeti taraftarın takıma olan güvenini azaltmadı.

Ama karşılaşma öncesinde Osmanlı maçından umutlu idik.

Ben birçok arkadaşa ve beni arayan taraftarlara İnşallah bu karşılaşmadan Şanlıurfaspor’un galibiyet olmasada en azından bir beraberlik ile çıkacağı düşüncesindeydim.

Ama kimse moralini bozmasın bu tür kazalar olur. Takımdır bu sonuçta dünyanın en iyi takımlarından olan Barcelona ve Real Madrid bile sonuçta yeniliyor. Kaldiki biz bu takımlardan biri bile değiliz.

İnşallah Şanlıurfaspor ligin ikinci devresine yine iyi bir başlangıç yapar.

Ziraat Türkiye Kupası A grubundan da sarı yeşilli takımımız rahat çıkar ve B grubunun 1. Si ile bir sonraki turda eşleşir. Yeni yılın bu son gününde her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum.

İnşallah 2017 İslam dünyasına, ülkemize, memleketimize ve bizlere hayırlar getirir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.