Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

MÜCADELEYE DEVAM

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor buğun zor bir karşılaşmaya çıkacak. Ligimizin güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olan rakip Balıkesir spor karşısında temsilcimizi zor bir karşılaşma bekliyor olacak. Ligde geçen hafta Boluspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda 2 – 3 yenen Balıkesirspor karşısında işimiz çok zor görünüyor. Ligde 7 hafta sonra galibiyet ile tanışan ve kendi saha ve seyircisi önünde iyi bir futbol ve mücadele sonucu 3 puanı 3 golle alan sarı yeşilli ekip deplasmanda en azından bir puanla dönerse bile bizim için iyi bir sonuç olur. Tabi temennimiz İnşallah 3 puan almasından yana ama görünen köyde klavuz istemez diye bir söz var. Gerçi bizim ligimizde hangi takımın, hangi takımı yeneceği çok da sürpriz bir sonuç olmuyor. Balıkesirspor geçen hafta oynadığı Boluspor karşılaşmasından bir hafta önce bizim 3-0 gibi net bir skorla mağlup ettiğimiz Altınordu’ya 1-0 deplasmanda yenildi. 11. haftada ise kendi saha ve seyircisi önünde rakip GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR karşısında 0-0 gibi bir sonuçla ayrılan bu takım ligde istikrarsız bir grafik çizmekte, İnşallah bu istikrarsız grafiğine bizim karşılaşmada da devam eder. Oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan rakip takım 22 gole karşılık 14 gol kalesinde görmüş 19 puanla ligde şu anda 6. Sırada yer alıyor. Buğun oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arenada oynadığı Altınordu karşılaşmasında ki gibi futbolcular sahaya mücadele koyarlarsa galip gelen taraf neden biz olmayalım.
Ekleme Tarihi: 10 Aralık 2016 - Cumartesi

MÜCADELEYE DEVAM

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor buğun zor bir karşılaşmaya çıkacak.

Ligimizin güçlü ve iddialı ekiplerinden biri olan rakip Balıkesir spor karşısında temsilcimizi zor bir karşılaşma bekliyor olacak.

Ligde geçen hafta Boluspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda 2 – 3 yenen Balıkesirspor karşısında işimiz çok zor görünüyor.

Ligde 7 hafta sonra galibiyet ile tanışan ve kendi saha ve seyircisi önünde iyi bir futbol ve mücadele sonucu 3 puanı 3 golle alan sarı yeşilli ekip deplasmanda en azından bir puanla dönerse bile bizim için iyi bir sonuç olur.

Tabi temennimiz İnşallah 3 puan almasından yana ama görünen köyde klavuz istemez diye bir söz var.

Gerçi bizim ligimizde hangi takımın, hangi takımı yeneceği çok da sürpriz bir sonuç olmuyor.

Balıkesirspor geçen hafta oynadığı Boluspor karşılaşmasından bir hafta önce bizim 3-0 gibi net bir skorla mağlup ettiğimiz Altınordu’ya 1-0 deplasmanda yenildi.

11. haftada ise kendi saha ve seyircisi önünde rakip GAZİANTEP B.Ş. BLD.SPOR karşısında 0-0 gibi bir sonuçla ayrılan bu takım ligde istikrarsız bir grafik çizmekte, İnşallah bu istikrarsız grafiğine bizim karşılaşmada da devam eder.

Oynadığı 13 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan rakip takım 22 gole karşılık 14 gol kalesinde görmüş 19 puanla ligde şu anda 6. Sırada yer alıyor.

Buğun oynanacak olan karşılaşmada Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arenada oynadığı Altınordu karşılaşmasında ki gibi futbolcular sahaya mücadele koyarlarsa galip gelen taraf neden biz olmayalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.