Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1128+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

MİLLİ TAKIM VE ŞAMPİYONA

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda oynadığı karşılaşmada İspanya karşısında aldığı mağlubiyetten çok oynadığı ruhsuz futbol ile kamuoyunu meşgul etti.İspanya karşısında son derece isteksiz ve ruhsuz bir oyun sahaya koyan A Milli takımımız karşılaşma bitse de biran önce otele gitsek havasında bir görüntü verdiler.Zaten İspanya karşısında kimse milli takımdan galibiyet beklemiyordu. En azından mücadele etmesi gerekirken taraftarlar o mücadele edecek futbolcuları sahada göremeyince başta kaptan Arda olmak üzere takımın oynadığı futbolu protesto ettiler. Bu davranış ne kadar doğru bir davranış tartışılır ama Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'e küfürler edilince o da bir anlık refleksle sahayı terk edince edata günah keçisi ilan edilmişti.Bu formayı giyen özelliklede takım kaptanı olarak sahaya çıkan bir futbolcunun ufak bir ıslıklanması sonucu taraftara el hareketi yapması sahada yürümekten bile zorlanmasını anlamakta güçlük çekiyorum.İş sözleşme yapmaya para almaya gelince, biz profesyonel futbolcularız diye lafı yapıştırmasını biliyorlar ama küçük bir protesto sonucu ise oyundan koparak neredeyse ben oynamak istemiyorum triplerine girmeye başlamalarını hangi profesyonel kitap izah eder artık.Biz bitti demeden bitmez dedik ama bakıyoruz ki bizde artık bu iş bitti diyoruz. En azından ruhunu ortaya koy oyna deseydik belki daha etkili bir slogan olurdu bizim için, İnşallah buğun oynanacak olan 2016 Avrupa Şampiyonasında üçüncü maçında Çek Cumhuriyeti karşısında, Lens şehrindeki Bollaert-Delelis Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak olan karşılaşmada A Milli takımımız galibiyet olmadı beraberlik oda olmaz ise en azında gol atarak turnuvaya veda etmelidir.
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2016 - Salı

MİLLİ TAKIM VE ŞAMPİYONA

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda oynadığı karşılaşmada İspanya karşısında aldığı mağlubiyetten çok oynadığı ruhsuz futbol ile kamuoyunu meşgul etti.
İspanya karşısında son derece isteksiz ve ruhsuz bir oyun sahaya koyan A Milli takımımız karşılaşma bitse de biran önce otele gitsek havasında bir görüntü verdiler.
Zaten İspanya karşısında kimse milli takımdan galibiyet beklemiyordu. En azından mücadele etmesi gerekirken taraftarlar o mücadele edecek futbolcuları sahada göremeyince başta kaptan Arda olmak üzere takımın oynadığı futbolu protesto ettiler.
Bu davranış ne kadar doğru bir davranış tartışılır ama Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'e küfürler edilince o da bir anlık refleksle sahayı terk edince edata günah keçisi ilan edilmişti.
Bu formayı giyen özelliklede takım kaptanı olarak sahaya çıkan bir futbolcunun ufak bir ıslıklanması sonucu taraftara el hareketi yapması sahada yürümekten bile zorlanmasını anlamakta güçlük çekiyorum.
İş sözleşme yapmaya para almaya gelince, biz profesyonel futbolcularız diye lafı yapıştırmasını biliyorlar ama küçük bir protesto sonucu ise oyundan koparak neredeyse ben oynamak istemiyorum triplerine girmeye başlamalarını hangi profesyonel kitap izah eder artık.
Biz bitti demeden bitmez dedik ama bakıyoruz ki bizde artık bu iş bitti diyoruz. En azından ruhunu ortaya koy oyna deseydik belki daha etkili bir slogan olurdu bizim için, İnşallah buğun oynanacak olan 2016 Avrupa Şampiyonasında üçüncü maçında Çek Cumhuriyeti karşısında, Lens şehrindeki Bollaert-Delelis Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak olan karşılaşmada A Milli takımımız galibiyet olmadı beraberlik oda olmaz ise en azında gol atarak turnuvaya veda etmelidir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.