Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

LOMANA LUALUA'NIN MAÇI!

PTT 1. Ligde 8 Şubat Pazartesi günü Manisa'da oynanacak Göztepe maçının hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor deplasmanda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlık kısmını Pazar günü tamamlayarak İzmir'e geçerek karşılaşmanın başlamasını bekleyecek.Liglere verilen aradan dolayı bu hafta karşılaşmalar oynanmadı buda devre arası olmasına ragmen yeni alınan futbolcular ile birlikte bir takım olmak yolunda ilerleyen sarı yeşilli temsilcimiz için iyi bir fırsat oldu.Futbolcuların bir birleri ile daha fazla zaman geçirmeleri ve birbirleri tanıma konusunda İnşallah iyi bir yol kat etmiş oluruz. Zaten bence teknik direktör Tugay Kerimoğlu bu yüzden takımı Antalya'da kampa aldı.Şanlıurfaspor yeni gelen transferler ile yeni oluşan bir takım görüntüsü versede oynadığı oyunla her geçen gün üstüne koyarak yoluna devam ediyor.Geçen hafta yine bir İzmir temsilcisi ile Gap Arena Stadyumunda karşı karşıya gelmiştik. Son dakikada penaltıdan gol bulmamıza rağmen karşılaşmanın tamamına bakılırsa sarı yeşilli temsilcimiz ligin son sırasında yer alan rakibi karşısında futbolcuların oynama isteği ve hırsı taraftarı mutlu etmişti.Ama her takım taraftarı gibi Şanlıurfaspor taraftarı da bu konuda çok aceleci, biran önce sonuca gidelim farklı kazanalım, en azından kendi evimizde rahat bir karşılaşma oynayalım düşüncesindeler.Ama bu saydıklarımızda hemen bir kerede olacak şeyler değil, takımda yer alan özelliklede yeni gelen yabancı futbolcularımız ve yerli olanlardan da bunlara birkaç tane ilave edebiliriz, son derece yetenekli ve futbol bilgileri üst düzeyde oyuncular.Tabi gönlümüz bu Pazartesi günkü karşılaşmada sarı yeşilli takımımızın İzmir temsilcisi karşısında üç puanla ayrılmasından yana ama gelin görün ki bu karşılaşma hiçte kolay bir karşılaşma olmayacak.Zira Göztepe geçen hafta oynanan karşılaşmada rakip Adanaspor karşısında son derece etkili ve baskılı bir oyun sahaya koydu. Hele bir pozisyon vardı ki bizimde eski golcümüz Serdar Özbayraktar kalenin hemen önünde topa dokunabilse idi İzmir temsilcisinin bu karşılaşmadan büyük bir ihtimal ile galip ayrılabilirdi.Sonuç olarak Şanlıurfaspor'u zor bir karşılaşma bekliyor. Pazartesi günü takımın defansında yer alan futbolcular iyi bir oyun sahaya yansıtırsa, kontra atakta özellikle yeni transfer Lomana LuaLua'nın etkili olabileceği bir karşılaşma birleri bekliyor olacak.
Ekleme Tarihi: 05 Şubat 2016 - Cuma

LOMANA LUALUA'NIN MAÇI!

PTT 1. Ligde 8 Şubat Pazartesi günü Manisa'da oynanacak Göztepe maçının hazırlıklarına devam eden Şanlıurfaspor deplasmanda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlık kısmını Pazar günü tamamlayarak İzmir'e geçerek karşılaşmanın başlamasını bekleyecek.
Liglere verilen aradan dolayı bu hafta karşılaşmalar oynanmadı buda devre arası olmasına ragmen yeni alınan futbolcular ile birlikte bir takım olmak yolunda ilerleyen sarı yeşilli temsilcimiz için iyi bir fırsat oldu.
Futbolcuların bir birleri ile daha fazla zaman geçirmeleri ve birbirleri tanıma konusunda İnşallah iyi bir yol kat etmiş oluruz. Zaten bence teknik direktör Tugay Kerimoğlu bu yüzden takımı Antalya'da kampa aldı.
Şanlıurfaspor yeni gelen transferler ile yeni oluşan bir takım görüntüsü versede oynadığı oyunla her geçen gün üstüne koyarak yoluna devam ediyor.
Geçen hafta yine bir İzmir temsilcisi ile Gap Arena Stadyumunda karşı karşıya gelmiştik. Son dakikada penaltıdan gol bulmamıza rağmen karşılaşmanın tamamına bakılırsa sarı yeşilli temsilcimiz ligin son sırasında yer alan rakibi karşısında futbolcuların oynama isteği ve hırsı taraftarı mutlu etmişti.
Ama her takım taraftarı gibi Şanlıurfaspor taraftarı da bu konuda çok aceleci, biran önce sonuca gidelim farklı kazanalım, en azından kendi evimizde rahat bir karşılaşma oynayalım düşüncesindeler.
Ama bu saydıklarımızda hemen bir kerede olacak şeyler değil, takımda yer alan özelliklede yeni gelen yabancı futbolcularımız ve yerli olanlardan da bunlara birkaç tane ilave edebiliriz, son derece yetenekli ve futbol bilgileri üst düzeyde oyuncular.
Tabi gönlümüz bu Pazartesi günkü karşılaşmada sarı yeşilli takımımızın İzmir temsilcisi karşısında üç puanla ayrılmasından yana ama gelin görün ki bu karşılaşma hiçte kolay bir karşılaşma olmayacak.
Zira Göztepe geçen hafta oynanan karşılaşmada rakip Adanaspor karşısında son derece etkili ve baskılı bir oyun sahaya koydu.
Hele bir pozisyon vardı ki bizimde eski golcümüz Serdar Özbayraktar kalenin hemen önünde topa dokunabilse idi İzmir temsilcisinin bu karşılaşmadan büyük bir ihtimal ile galip ayrılabilirdi.
Sonuç olarak Şanlıurfaspor'u zor bir karşılaşma bekliyor.
Pazartesi günü takımın defansında yer alan futbolcular iyi bir oyun sahaya yansıtırsa, kontra atakta özellikle yeni transfer Lomana LuaLua'nın etkili olabileceği bir karşılaşma birleri bekliyor olacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.