Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

LİGLER BAŞLIYOR

TFF 1. Lig ve Süper lig Milli maç nedeniyle verilen aradan sonra nihayet başladı. Ben bir spor sever olarak bir hafta bile verilen arada futbol karşılaşmalarını ve sporu çok özledim. Bu hafta Pazar günü Şanlıurfaspor ve Denizlispor karşılaşması saat 13:00’da Gap Arenada oynanacak. Bu karşılaşmanın dışında süper ligde de çok önemli bir derbi haftası var. 17 yıldır sahasında ezeli rakibi ve ebedi dostu Galatasaray’a hiç mağlup olmayan Fenerbahçe bir kez daha Kadıköy, Ülker Stadyumunda kazanmak veya en azından berabere kalmak için sahaya ve seyircisi önüne çıkacak. Şimdi ben Kadıköy’de oynanacak olan derbi karşılaşmasını yorumlamayacağım ama iyi bir Fenerbahçe taraftarı olarak elbette ki sarı lacivertli takımın kazanmasını isterim. Ama her kim kazanırsa kazansın bir asır geçmişi olan Türkiye’nin iki güzide takımının karşılaşmasında dostluk ve kardeşliğin kazanması en önemli unsur olacaktır. İlimizi TFF 1. Ligde temsil eden Şanlıurfaspor’umuzda yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterecekler. Pazar günü ve gündüz karşılaşması olduğu için Şanlıurfaspor taraftarı Gap Arena Stadyumunda yerini alarak Şanlı takımımıza gereken desteği verecektir. Şanlıurfaspor’da bu karşılaşmadan kalecimiz ve defansta yer alan futbolcularımız yine bariz bir hata yapmazlar ise, Denizlispor’u Peygamberler şehrinden puansız memleketine gönderebiliriz. 
Ekleme Tarihi: 18 Kasım 2016 - Cuma

LİGLER BAŞLIYOR

TFF 1. Lig ve Süper lig Milli maç nedeniyle verilen aradan sonra nihayet başladı.

Ben bir spor sever olarak bir hafta bile verilen arada futbol karşılaşmalarını ve sporu çok özledim.

Bu hafta Pazar günü Şanlıurfaspor ve Denizlispor karşılaşması saat 13:00’da Gap Arenada oynanacak.

Bu karşılaşmanın dışında süper ligde de çok önemli bir derbi haftası var. 17 yıldır sahasında ezeli rakibi ve ebedi dostu Galatasaray’a hiç mağlup olmayan Fenerbahçe bir kez daha Kadıköy, Ülker Stadyumunda kazanmak veya en azından berabere kalmak için sahaya ve seyircisi önüne çıkacak.

Şimdi ben Kadıköy’de oynanacak olan derbi karşılaşmasını yorumlamayacağım ama iyi bir Fenerbahçe taraftarı olarak elbette ki sarı lacivertli takımın kazanmasını isterim.

Ama her kim kazanırsa kazansın bir asır geçmişi olan Türkiye’nin iki güzide takımının karşılaşmasında dostluk ve kardeşliğin kazanması en önemli unsur olacaktır.

İlimizi TFF 1. Ligde temsil eden Şanlıurfaspor’umuzda yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterecekler.

Pazar günü ve gündüz karşılaşması olduğu için Şanlıurfaspor taraftarı Gap Arena Stadyumunda yerini alarak Şanlı takımımıza gereken desteği verecektir.

Şanlıurfaspor’da bu karşılaşmadan kalecimiz ve defansta yer alan futbolcularımız yine bariz bir hata yapmazlar ise, Denizlispor’u Peygamberler şehrinden puansız memleketine gönderebiliriz. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.