Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1617+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

LİGE ÖNCELİK VERİLMELİ

PTT 1. Lig'de 15. haftayı İzmir temsilcilerinden biri olan Altınordu karşısında aldığı 0-0 beraberlik ile kapatan sarı yeşilliler kupada Başakşehir karşılaşmasında alacağı sonuç ne olursa olsun önceliği PTT 1. ligine vermek zorundadır. Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupasında kendi sahasında Kırklarelispor’u yendikten sonra kupada gruplara kalma şansını yakalamış ve (B) grubunda Başakşehir, Bandırmaspor Amed sportif faaliyetler ile eşleşmişti. Şanslı bir kura çeken Şanlıurfaspor bu gruptan ben inanıyorum ki bir şansızlık olmaz ise en az 2. olarak gruptan çıkar ama gruptan çıktıktan sonra bile Süper ligin bir takımı veya 4 büyük takım olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzon spor ile bir karşılaşma yapma şansı yüksek, Eğer gruptan çıkar ve bu büyük takımlardan biri ile karşılaşırsa en azından hem Şanlıurfa’nın iyi bir reklamı olmuş olur, hem futbolcularımız kendilerini bu büyük takımlar karşısında mücadele etme şansını yakalamış olurlar, hemde taraftarlarımız bu büyük takımlardan birini izleme şansını yakalamış olurlar. Kupada sarı yeşilli temsilcimiz gidebileceği yere kadar gider ama PTT 1. ligde en azından play-off şansını yakalamak için ikinci devrede yapacağı transferler ile Süper lige yükselme şansını yakalarsa, yalnız kulüp olarak değil, tüm şehir olarak Süper lige çıkmış oluruz.  
Ekleme Tarihi: 18 Aralık 2015 - Cuma

LİGE ÖNCELİK VERİLMELİ

PTT 1. Lig'de 15. haftayı İzmir temsilcilerinden biri olan Altınordu karşısında aldığı 0-0 beraberlik ile kapatan sarı yeşilliler kupada Başakşehir karşılaşmasında alacağı sonuç ne olursa olsun önceliği PTT 1. ligine vermek zorundadır.

Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupasında kendi sahasında Kırklarelispor’u yendikten sonra kupada gruplara kalma şansını yakalamış ve (B) grubunda Başakşehir, Bandırmaspor

Amed sportif faaliyetler ile eşleşmişti.

Şanslı bir kura çeken Şanlıurfaspor bu gruptan ben inanıyorum ki bir şansızlık olmaz ise en az 2. olarak gruptan çıkar ama gruptan çıktıktan sonra bile Süper ligin bir takımı veya 4 büyük takım olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzon spor ile bir karşılaşma yapma şansı yüksek, Eğer gruptan çıkar ve bu büyük takımlardan biri ile karşılaşırsa en azından hem Şanlıurfa’nın iyi bir reklamı olmuş olur, hem futbolcularımız kendilerini bu büyük takımlar karşısında mücadele etme şansını yakalamış olurlar, hemde taraftarlarımız bu büyük takımlardan birini izleme şansını yakalamış olurlar.

Kupada sarı yeşilli temsilcimiz gidebileceği yere kadar gider ama PTT 1. ligde en azından play-off şansını yakalamak için ikinci devrede yapacağı transferler ile Süper lige yükselme şansını yakalarsa, yalnız kulüp olarak değil, tüm şehir olarak Süper lige çıkmış oluruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.