Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1336+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

LİDERİN KONUĞUYUZ!

PTT birinci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor bu hafta 6 Aralık Pazar günü deplasmanda saat 13.30'da karşılaşacağımız Lider Karabükspor'dan deplasmanda puan veya puanlarla dönerse aldığı iyi sonuçlara bir yenisini ve en önemlisini eklemiş olacaktır.Lider Karabükspor'dan kendi sahasında puan almak hiçte kolay bir iş değil ama PTT 1. lig sürpriz sonuçlara gebe olan bir lig konumunda alt sıralarda yer alan bir takım üst sıralardan bir takımı rahat yenebilecek durumda ve güçte, yeterki o takım biraz gününde olsun ve şans o gün o takımdan yana olsun.Şanlıurfaspor Geçen hafta kendi sahasında karsılaştığı Kayseri Erciyesspor ve Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turunda mücadele ettiği Kırıkkalespor karşılaşmalarından sonra, Bu karşılaşmadan da puan veya puanlar alırsak yeni teknik direktör Tugay Kerimoğlu ve futbolcular için de iyi bir moral olacaktır. Bu maç zor olacak, Karabükspor PTT birinci Ligde lider konumunda ve kadrosunda bir çok iyi futbolcu barındıran bir takım durumunda. Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu ilk teknik direktörlük deneyimi olmasına rağmen çıktığı iki maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi.Hem teknik direktör Tugay Kerimoğlu hem de futbolcular moral ve motivasyon açısından Karabükspor karşılaşmasına iyi motive olacakları kanısındayım.Eğer sarı Yeşilli futbolcular Karabük deplasmanında defans güvenliğini iyi sağlaya bilirse ve hızlı ataklarla çıkabilirse puan veya puanlarla dönmemiz içten bile değil.Yok eğer tersi olur, Karabükspor ilk dakikalardan bir gol bulursa bu dakikadan sonra Şanlıurfaspor'un işi hiç de kolay olmayacak gibi görünür.Bundan iki hafta önce deplasmanda Alanya Spor karşılaşmasında da Şanlıurfaspor ilk dakikalarda golü kalesinde görmüş ve karşılaşma Alanyaspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona ermişti. Alanyaspor karşılaşmasında kalecimiz Fevzi'nin sakat olması Veli Kızılkaya'nın kart cezalısı olmasa da ayrı bir handikaptı. Öyle sanıyorum ki bu hafta Lider Karabükspor karşılaşmasında Veli Kızılkaya ve kalecimiz Fevzi kaledeki yerlerini alacaklar. Zira bu karşılaşmada hem kaleci hem de defans bölgesinde oynayan futbolculara çok iş düşüyor.Şanlıurfaspor'a deplasmanda oynayacağı Karabükspor karşılaşmasında başarılar biliyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider…
Ekleme Tarihi: 04 Aralık 2015 - Cuma

LİDERİN KONUĞUYUZ!


PTT birinci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor bu hafta 6 Aralık Pazar günü deplasmanda saat 13.30'da karşılaşacağımız Lider Karabükspor'dan deplasmanda puan veya puanlarla dönerse aldığı iyi sonuçlara bir yenisini ve en önemlisini eklemiş olacaktır.
Lider Karabükspor'dan kendi sahasında puan almak hiçte kolay bir iş değil ama PTT 1. lig sürpriz sonuçlara gebe olan bir lig konumunda alt sıralarda yer alan bir takım üst sıralardan bir takımı rahat yenebilecek durumda ve güçte, yeterki o takım biraz gününde olsun ve şans o gün o takımdan yana olsun.
Şanlıurfaspor Geçen hafta kendi sahasında karsılaştığı Kayseri Erciyesspor ve Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turunda mücadele ettiği Kırıkkalespor karşılaşmalarından sonra, Bu karşılaşmadan da puan veya puanlar alırsak yeni teknik direktör Tugay Kerimoğlu ve futbolcular için de iyi bir moral olacaktır.
Bu maç zor olacak, Karabükspor PTT birinci Ligde lider konumunda ve kadrosunda bir çok iyi futbolcu barındıran bir takım durumunda.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu ilk teknik direktörlük deneyimi olmasına rağmen çıktığı iki maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi.
Hem teknik direktör Tugay Kerimoğlu hem de futbolcular moral ve motivasyon açısından Karabükspor karşılaşmasına iyi motive olacakları kanısındayım.
Eğer sarı Yeşilli futbolcular Karabük deplasmanında defans güvenliğini iyi sağlaya bilirse ve hızlı ataklarla çıkabilirse puan veya puanlarla dönmemiz içten bile değil.
Yok eğer tersi olur, Karabükspor ilk dakikalardan bir gol bulursa bu dakikadan sonra Şanlıurfaspor'un işi hiç de kolay olmayacak gibi görünür.
Bundan iki hafta önce deplasmanda Alanya Spor karşılaşmasında da Şanlıurfaspor ilk dakikalarda golü kalesinde görmüş ve karşılaşma Alanyaspor'un 4-0 üstünlüğü ile sona ermişti. Alanyaspor karşılaşmasında kalecimiz Fevzi'nin sakat olması Veli Kızılkaya'nın kart cezalısı olmasa da ayrı bir handikaptı. Öyle sanıyorum ki bu hafta Lider Karabükspor karşılaşmasında Veli Kızılkaya ve kalecimiz Fevzi kaledeki yerlerini alacaklar. Zira bu karşılaşmada hem kaleci hem de defans bölgesinde oynayan futbolculara çok iş düşüyor.
Şanlıurfaspor'a deplasmanda oynayacağı Karabükspor karşılaşmasında başarılar biliyorum.
İnşallah her şey istediğimiz gibi gider…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.