Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KURUMLARIN SPORA DUYARSIZLIĞI

Şanlıurfa'da düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında oynanan karşılaşmaların bir kısmını takip etme fırsatı buldum. Çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlere buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Fakat bu organizasyona katılan kurumları görünce bir kez daha Şanlıurfa'nın salon sporlarına ne kadar ilgisiz kaldığını gördüm. Katılan kurumlardan Urfa'da bulunan birçok kurum beklerken sadece 4-5 kurum dışında diğerlerinin Şanlıurfa'da bulunan okullar olduğunu görünce kurumlarımız neden bu kadar spora yönlendirmeye duyarsız diye içimden geçirdim. En azından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl müdürlüğü veya ilçe müdürlüklerini görmek isterdim. Ama maalesef bu spor organizasyonuna katılma teşrifini göstermemişler. Şanlıurfa sporunda önemli bir yeri olan Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürlüğü bu tür organizasyonlara il ve ilçe müdürlükleri olarak direk katılmaları lazımdır bence. Yine de bu organizasyona katılan en başta İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, İlçe Müdürlüklerini, okulları ve diğer kurumları böyle güzel bir organizasyona katıldıkları için sporun ve sporcunun dostu olarak teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl Şanlıurfa'da bulunan tüm kurumlar bu tür spor organizasyonlarına duyarsız kalmazlar ve katılım gösterirler.
Ekleme Tarihi: 01 Haziran 2016 - Çarşamba

KURUMLARIN SPORA DUYARSIZLIĞI

Şanlıurfa'da düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında oynanan karşılaşmaların bir kısmını takip etme fırsatı buldum. Çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlere buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Fakat bu organizasyona katılan kurumları görünce bir kez daha Şanlıurfa'nın salon sporlarına ne kadar ilgisiz kaldığını gördüm.

Katılan kurumlardan Urfa'da bulunan birçok kurum beklerken sadece 4-5 kurum dışında diğerlerinin Şanlıurfa'da bulunan okullar olduğunu görünce kurumlarımız neden bu kadar spora yönlendirmeye duyarsız diye içimden geçirdim.

En azından Gençlik ve Spor Hizmetleri İl müdürlüğü veya ilçe müdürlüklerini görmek isterdim. Ama maalesef bu spor organizasyonuna katılma teşrifini göstermemişler.

Şanlıurfa sporunda önemli bir yeri olan Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürlüğü bu tür organizasyonlara il ve ilçe müdürlükleri olarak direk katılmaları lazımdır bence.

Yine de bu organizasyona katılan en başta İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, İlçe Müdürlüklerini, okulları ve diğer kurumları böyle güzel bir organizasyona katıldıkları için sporun ve sporcunun dostu olarak teşekkür ediyorum.

İnşallah önümüzdeki yıl Şanlıurfa'da bulunan tüm kurumlar bu tür spor organizasyonlarına duyarsız kalmazlar ve katılım gösterirler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.