Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1499+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Kurtulma maçı!

PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Cuma akşamı çok önemli bir karşılaşmada İzmir temsilcisi Altınordu'yu konuk edecek. Geçen hafta kendi sahasında aldığı mağlubiyetten sonra küme düşme hattına biraz daha yaşlaşan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta oynanacak olan Altınordu karşılaşmasında olası bir mağlubiyet veya beraberlik alırsa küme düşme potasında son üç sırada bulunan takımlarla arasında az bir fark kalacak, birde rakip Denizlispor karşılaşmayı kazanırsa işler dahada zor olur bizim için ama biz son 3 maçımızı kazandığımız takdirde bu ligde kalmış olacağız. Rakip Altınordu karşılaşması hiçte kolay bir karşılaşma olmayacak, zira rakip takım çok koşan genç futbolculardan kurulu ve birbirleri ile yıllardır top oynayan gençlerden oluşan bir ekip. Şanlıurfaspor bu genç ve dinamik takıma karşı oyunu rakip yarı alana yıkabilmesi lazım, oyunu diğer sahada oynarsak kadromuzda bulunan tecrübeli ve yetenekli golcü futbolcular ile gol yollarında daha etkili oluruz. Yok eğer tersi olursa bu karşılaşmadan da puan kayıpları yaşarsak sonumuz karanlık gibi görünüyor.
Ekleme Tarihi: 29 Nisan 2016 - Cuma

Kurtulma maçı!

PTT 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Cuma akşamı çok önemli bir karşılaşmada İzmir temsilcisi Altınordu'yu konuk edecek.

Geçen hafta kendi sahasında aldığı mağlubiyetten sonra küme düşme hattına biraz daha yaşlaşan sarı yeşilli temsilcimiz bu hafta oynanacak olan Altınordu karşılaşmasında olası bir mağlubiyet veya beraberlik alırsa küme düşme potasında son üç sırada bulunan takımlarla arasında az bir fark kalacak, birde rakip Denizlispor karşılaşmayı kazanırsa işler dahada zor olur bizim için ama biz son 3 maçımızı kazandığımız takdirde bu ligde kalmış olacağız.

Rakip Altınordu karşılaşması hiçte kolay bir karşılaşma olmayacak, zira rakip takım çok koşan genç futbolculardan kurulu ve birbirleri ile yıllardır top oynayan gençlerden oluşan bir ekip.

Şanlıurfaspor bu genç ve dinamik takıma karşı oyunu rakip yarı alana yıkabilmesi lazım, oyunu diğer sahada oynarsak kadromuzda bulunan tecrübeli ve yetenekli golcü futbolcular ile gol yollarında daha etkili oluruz.

Yok eğer tersi olursa bu karşılaşmadan da puan kayıpları yaşarsak sonumuz karanlık gibi görünüyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.