Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1328+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Kongreye giderken!

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kongre tarihi yaklaşmasına rağmen kulüpte ve spor kamuoyunda hiçbir hareketin olmaması dikkatimden kaçmadı.Mevcut Başkan ve yönetim yapılacak olan kongrede aday olmayacaklarını beyan etmelerine rağmen sarı yeşilli kulübün borcundan dolayı Kemal Saraçoğlu haricinde kimse başkanlık için bir girişimde şimdiye kadar bulunmadı.Zaten Kemal Saraçoğlu'da kulubu devir ettiği borçla geri alabileceğini belirtmişti.Peki, Şanlıurfaspor başkansız ve yönetimsiz mi kalacak? Hayır, ben kalacağını hiç düşünmedim ve düşünmüyorum da.Bence en hayırlı işlerden birisi yine Başkan Fethi Şimşek Başkanlığında yönetimin içinde yapılacak olan birkaç değişiklikle yola devam edilecek.En mantıklı olanı da budur. Çünkü bu borçla kimse sarı yeşilli kulübün başkanlığına aday olmayacak gibi görünüyor.Zaten kulübün borcunu sıfırladıktan sonra kim olsa o alır başkanlığı.
Ekleme Tarihi: 08 Temmuz 2015 - Çarşamba

Kongreye giderken!

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kongre tarihi yaklaşmasına rağmen kulüpte ve spor kamuoyunda hiçbir hareketin olmaması dikkatimden kaçmadı.
Mevcut Başkan ve yönetim yapılacak olan kongrede aday olmayacaklarını beyan etmelerine rağmen sarı yeşilli kulübün borcundan dolayı Kemal Saraçoğlu haricinde kimse başkanlık için bir girişimde şimdiye kadar bulunmadı.
Zaten Kemal Saraçoğlu'da kulubu devir ettiği borçla geri alabileceğini belirtmişti.
Peki, Şanlıurfaspor başkansız ve yönetimsiz mi kalacak? Hayır, ben kalacağını hiç düşünmedim ve düşünmüyorum da.
Bence en hayırlı işlerden birisi yine Başkan Fethi Şimşek Başkanlığında yönetimin içinde yapılacak olan birkaç değişiklikle yola devam edilecek.
En mantıklı olanı da budur. Çünkü bu borçla kimse sarı yeşilli kulübün başkanlığına aday olmayacak gibi görünüyor.
Zaten kulübün borcunu sıfırladıktan sonra kim olsa o alır başkanlığı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.