Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1614+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KONGRE SÜRECİ

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor 12 Temmuz'da yapacağı kongre öncesinde mevcut başkan Fethi Şimşek ve yönetim kurulu tekrardan aday olmayacağı kamuoyunda konuşuluyor.Yaklaşık olarak 3 yıldır sarı yeşilli takımın başkanlığını yapan Fethi Şimşek ve yönetimi 12 Temmuz da yapılacak olan kongrede eğer aday olmasa ve benim tahminime göre Şanlıurfaspor'un borcu nedeniyle başkanlığa da aday çıkacağını sanmıyorum.O yüzden mevcut başkan ve yönetim kurulunda yapılacak olan birkaç değişiklik ile yola devam edilmesi en akıllıca karar olacaktır.Zira mevcut başkan ve yönetim kurulu yeni teknik direktör ile anlaşmaya yapmış ve transfer çalışmaları da bir yandan devem ediyor.Sarı yeşilli takım bir yandan da bu kongreyi yapmakta geç kaldı.Madem kongreye gidilecekti bu PTT 1. ligin sonunda olabilirdi en azından yeni seçilecek olan başkan ve yönetim kurulu transfer ve hoca arayışları için gerekli zaman verilmiş olurdu.Yinede sözün özü mevcut başkan ve yönetim kurulu günahı ve sevabı ile 3 yıldır bu takıma hizmet veriyor ve sarı yeşilli kulübün mevcut borcu nedeniyle kongrede aday da çıkmayacak gibi görünüyor o yüzden mevcut başkana ve yönetime sahip çıkalım sonuna kadar destek olalım…
Ekleme Tarihi: 03 Temmuz 2015 - Cuma

KONGRE SÜRECİ

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor 12 Temmuz'da yapacağı kongre öncesinde mevcut başkan Fethi Şimşek ve yönetim kurulu tekrardan aday olmayacağı kamuoyunda konuşuluyor.
Yaklaşık olarak 3 yıldır sarı yeşilli takımın başkanlığını yapan Fethi Şimşek ve yönetimi 12 Temmuz da yapılacak olan kongrede eğer aday olmasa ve benim tahminime göre Şanlıurfaspor'un borcu nedeniyle başkanlığa da aday çıkacağını sanmıyorum.
O yüzden mevcut başkan ve yönetim kurulunda yapılacak olan birkaç değişiklik ile yola devam edilmesi en akıllıca karar olacaktır.
Zira mevcut başkan ve yönetim kurulu yeni teknik direktör ile anlaşmaya yapmış ve transfer çalışmaları da bir yandan devem ediyor.
Sarı yeşilli takım bir yandan da bu kongreyi yapmakta geç kaldı.
Madem kongreye gidilecekti bu PTT 1. ligin sonunda olabilirdi en azından yeni seçilecek olan başkan ve yönetim kurulu transfer ve hoca arayışları için gerekli zaman verilmiş olurdu.
Yinede sözün özü mevcut başkan ve yönetim kurulu günahı ve sevabı ile 3 yıldır bu takıma hizmet veriyor ve sarı yeşilli kulübün mevcut borcu nedeniyle kongrede aday da çıkmayacak gibi görünüyor o yüzden mevcut başkana ve yönetime sahip çıkalım sonuna kadar destek olalım…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.