Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1746+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KONGRE SONUÇLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. ligde mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da beklenen kongre nihayetinde gerçekleşti. Sarı Yeşilli kulübün eski başkanlarından Emin Yetim yönetim Kurulunu kurarak tekrar Şanlıurfaspor'un başkanı oldu. Önceki gün Şanlıurfaspor GAP Vadisi tesisleri'nde yapılan kongrede tek liste halinde seçime gidildi. Şanlıurfaspor delegelerin oyların tamamını alarak başkanlığa tekrardan seçilen Emin Yetim ve yönetim Kurulunu zor bir süreç bekliyor. Sarı yeşilli kulübün İçerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve kısa bir zaman olmasına rağmen transfer tahtasının kapalı olması ayrıca 5 Ekim'de bitecek olan transfer sezonu öncesi yeni transferlerin Art arda yapılması gerek. Önceki gün yapılan kongreye ben de iştirak ettim. Kongrede Başkan Emin Yetim konuşmasında Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, merkez ilçe belediyelerinin büyük desteğini alarak bu yola çıktığını belirtti. Tabii bunlar yeterli değil. Şanlıurfa spor Bu Şehrin en büyük marka değerlerinin başında geliyor bu takıma tüm şehir olarak sahip çıkmamız ve kenetlenmemiz lazım. Özellikle de Şanlıurfa'da bulunan iş adamları Ayrıca STK lar esnaf, çalışanlar, memurlar, asgari ücretle bile çalışanlar bu tarafa sahip çıkarak destek vermeleri lazım. Şehir takımları şehrin tanıtımında futbol takımı çok önemli bir faktör durumundadır. Düşünün geçmişte Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Kupası Final Maçı Şanlıurfa'da yapılmış idi o dönem ismi GAP Arena olan stadyumda yapılan final karşılaşmasında Şanlıurfa'nın ne kadar büyük bir tanıtımı olmuştu. Şanlıurfa'ya gerek, İstanbul'dan gerek, Trabzon'dan gerekse de çevre illerden gelen taraftarlar birkaç günlüğüne de olsa Şanlıurfa'daki tüm otelleri doldurmuş. Hatta birçoğunu evlerimize misafir etmiştik. Bu taraftarların Şanlıurfa esnafı da o dönem yaptıkları alışveriş sonrası futbolun değerini anlamış İnşallah bu tür karşılaşmalar her zaman olur diye dilek ve temenni de bulunmuşlardı. Size sadece kısa ve basit bir örnek verdim. Bu tür karşılaşmaların her hafta olduğunu düşünün. Dışarıdan Şanlıurfa'ya gelecek olan o misafirleri düşünün, otellerimiz, esnafımız, şehrimiz yani tüm kesim ile hep birlikte kalkındıracağız. Benim hep bir lafım vardı. Bunu her zaman söylerim. Bir şehrin takımı küme düşerse o şehir küme düşer, bir şehrin takımı da bir üst lige çıkarsa o şehir üst lige çıkmış olur. Yani Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlar olarak üst liglere çıkmamız için Şanlıurfaspor'a destek vermemiz lazım. Kongrede başkanlığa seçilen Başkan Emin Yetim ve yönetim Kurulunu ayrıca tebrik ediyorum. Gazeteci olmanın yanında bir taraftar olarak da her zaman kulübünün yanındayım. Kulübe destek olmaya hazırım. Bu yönde elimden ne gelirse başım gözüm üstüne diyorum ve tüm Şanlıurfa halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum…  
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2020 - Cuma

KONGRE SONUÇLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu 2. ligde mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor'da beklenen kongre nihayetinde gerçekleşti.

Sarı Yeşilli kulübün eski başkanlarından Emin Yetim yönetim Kurulunu kurarak tekrar Şanlıurfaspor'un başkanı oldu.

Önceki gün Şanlıurfaspor GAP Vadisi tesisleri'nde yapılan kongrede tek liste halinde seçime gidildi.

Şanlıurfaspor delegelerin oyların tamamını alarak başkanlığa tekrardan seçilen Emin Yetim ve yönetim Kurulunu zor bir süreç bekliyor.

Sarı yeşilli kulübün İçerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve kısa bir zaman olmasına rağmen transfer tahtasının kapalı olması ayrıca 5 Ekim'de bitecek olan transfer sezonu öncesi yeni transferlerin Art arda yapılması gerek.

Önceki gün yapılan kongreye ben de iştirak ettim. Kongrede Başkan Emin Yetim konuşmasında Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, merkez ilçe belediyelerinin büyük desteğini alarak bu yola çıktığını belirtti.

Tabii bunlar yeterli değil. Şanlıurfa spor Bu Şehrin en büyük marka değerlerinin başında geliyor bu takıma tüm şehir olarak sahip çıkmamız ve kenetlenmemiz lazım.

Özellikle de Şanlıurfa'da bulunan iş adamları Ayrıca STK lar esnaf, çalışanlar, memurlar, asgari ücretle bile çalışanlar bu tarafa sahip çıkarak destek vermeleri lazım.

Şehir takımları şehrin tanıtımında futbol takımı çok önemli bir faktör durumundadır. Düşünün geçmişte Trabzonspor Fenerbahçe Türkiye Kupası Final Maçı Şanlıurfa'da yapılmış idi o dönem ismi GAP Arena olan stadyumda yapılan final karşılaşmasında Şanlıurfa'nın ne kadar büyük bir tanıtımı olmuştu.

Şanlıurfa'ya gerek, İstanbul'dan gerek, Trabzon'dan gerekse de çevre illerden gelen taraftarlar birkaç günlüğüne de olsa Şanlıurfa'daki tüm otelleri doldurmuş. Hatta birçoğunu evlerimize misafir etmiştik.

Bu taraftarların Şanlıurfa esnafı da o dönem yaptıkları alışveriş sonrası futbolun değerini anlamış İnşallah bu tür karşılaşmalar her zaman olur diye dilek ve temenni de bulunmuşlardı.

Size sadece kısa ve basit bir örnek verdim.

Bu tür karşılaşmaların her hafta olduğunu düşünün. Dışarıdan Şanlıurfa'ya gelecek olan o misafirleri düşünün, otellerimiz, esnafımız, şehrimiz yani tüm kesim ile hep birlikte kalkındıracağız.

Benim hep bir lafım vardı. Bunu her zaman söylerim. Bir şehrin takımı küme düşerse o şehir küme düşer, bir şehrin takımı da bir üst lige çıkarsa o şehir üst lige çıkmış olur.

Yani Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlar olarak üst liglere çıkmamız için Şanlıurfaspor'a destek vermemiz lazım.

Kongrede başkanlığa seçilen Başkan Emin Yetim ve yönetim Kurulunu ayrıca tebrik ediyorum.

Gazeteci olmanın yanında bir taraftar olarak da her zaman kulübünün yanındayım. Kulübe destek olmaya hazırım. Bu yönde elimden ne gelirse başım gözüm üstüne diyorum ve tüm Şanlıurfa halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.