Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1551+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

Kongre bitti sırada transferler var!

Şanlıurfaspor'da beklenen kongre süreci nihayet geçen hafta Cumartesi günü İsmail Bağıban başkanın kazanması ile sona erdi.Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik ve Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin desteğini alan eski başkan Fethi Şimşek'inde yönetim kurulunda as başkanlık yapmış olan İsmail Bağıban sarı yeşilli kulübün başkanlık koltuğuna oturarak görevi devir aldı.Kongre sürecinde birçok dedikodu yapıldı ama sonuçta yıllardır Şanlıurfaspor yönetim kurulunda görev yapan başkan ve yönetim kurulundan oluşan ekip işe başladı.İlk iş olarak Hakan Arslan sözleşmesinde doğan sorun nedeniyle Boluspor Başkanı ile görüşmelere başlayan Şanlıurfaspor yönetimi, ikinci iş olarak ta teknik direktör konusunu bitirmek üzere oldukları iddia edilen konulandan birkaçı durumda.Yeniurfa Gazetesi spor servisine ulaşan ve buğunde gazetemizde yer alan iddaaya göre geçen sezon ikinci devresinde İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı çalıştıran Yusuf Şimşek ile tüm konularda anlaşma sağlanmış durumda ve işin sadece imzaya kaldığı yönünde söylentiler olduğu yönünde.İnşallah geçen sezon ve önceki sezonda yapılan yanlışlar bu sezonda tekrarlanmaz, zira eğer tekrarlanacak olursa bu takım bu kadar borçla bu yükü kaldırması çok zor olur.
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2016 - Salı

Kongre bitti sırada transferler var!

Şanlıurfaspor'da beklenen kongre süreci nihayet geçen hafta Cumartesi günü İsmail Bağıban başkanın kazanması ile sona erdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik ve Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin desteğini alan eski başkan Fethi Şimşek'inde yönetim kurulunda as başkanlık yapmış olan İsmail Bağıban sarı yeşilli kulübün başkanlık koltuğuna oturarak görevi devir aldı.
Kongre sürecinde birçok dedikodu yapıldı ama sonuçta yıllardır Şanlıurfaspor yönetim kurulunda görev yapan başkan ve yönetim kurulundan oluşan ekip işe başladı.
İlk iş olarak Hakan Arslan sözleşmesinde doğan sorun nedeniyle Boluspor Başkanı ile görüşmelere başlayan Şanlıurfaspor yönetimi, ikinci iş olarak ta teknik direktör konusunu bitirmek üzere oldukları iddia edilen konulandan birkaçı durumda.
Yeniurfa Gazetesi spor servisine ulaşan ve buğunde gazetemizde yer alan iddaaya göre geçen sezon ikinci devresinde İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı çalıştıran Yusuf Şimşek ile tüm konularda anlaşma sağlanmış durumda ve işin sadece imzaya kaldığı yönünde söylentiler olduğu yönünde.
İnşallah geçen sezon ve önceki sezonda yapılan yanlışlar bu sezonda tekrarlanmaz, zira eğer tekrarlanacak olursa bu takım bu kadar borçla bu yükü kaldırması çok zor olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.