Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1476+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KONGRE BİTTİ

Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu tamamladıktan sonra maddi sıkıntılar nedeniyle kongreye giden temsilcimiz Şanlıurfaspor'da iki hafta üst üste ertelenen kongreden sonra nihayet geçen hafta Cumartesi günü yapılan kongrede yeni başkan ve yönetim kurulu oluştu. Yapılan kongrede eski Başkan Emin Yetim’in aday olmaması nedeniyle Mehmet Yılmaz çıkardığı yönetim kurulu listesi ile Şanlıurfaspor'un yeni başkanı oldu. Başkan Yılmaz'ı çok zorlu bir süreç bekliyor. Zira Şanlıurfaspor maddi sıkıntıları nedeniyle transfer tahtası kapalı ve önceliğin bu transfer tahtasının açılması olması lazım. Sonrasında ise takıma yapılacak olan takviyeler ile taraftarlar ve Şanlıurfa halkı sarı yeşilli takımdan başarı ve daha önemlisi şampiyon olmasını bekliyor. Tabii bu kadar maddi borcun ardından Nasıl böyle bir başarı gelecek Bunu ben de bilmiyorum. İnşallah Şanlıurfa spor ve Şanlıurfaspora Gönül veren taraftarlar ile Şanlıurfa halkı el ele vererek Şanlıurfaspor'a düzlüğe çıkarmayı başarabilirler.
Ekleme Tarihi: 26 Haziran 2019 - Çarşamba

KONGRE BİTTİ

Türkiye Futbol federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu tamamladıktan sonra maddi sıkıntılar nedeniyle kongreye giden temsilcimiz Şanlıurfaspor'da iki hafta üst üste ertelenen kongreden sonra nihayet geçen hafta Cumartesi günü yapılan kongrede yeni başkan ve yönetim kurulu oluştu.

Yapılan kongrede eski Başkan Emin Yetim’in aday olmaması nedeniyle Mehmet Yılmaz çıkardığı yönetim kurulu listesi ile Şanlıurfaspor'un yeni başkanı oldu.

Başkan Yılmaz'ı çok zorlu bir süreç bekliyor.

Zira Şanlıurfaspor maddi sıkıntıları nedeniyle transfer tahtası kapalı ve önceliğin bu transfer tahtasının açılması olması lazım. Sonrasında ise takıma yapılacak olan takviyeler ile taraftarlar ve Şanlıurfa halkı sarı yeşilli takımdan başarı ve daha önemlisi şampiyon olmasını bekliyor.

Tabii bu kadar maddi borcun ardından Nasıl böyle bir başarı gelecek Bunu ben de bilmiyorum.

İnşallah Şanlıurfa spor ve Şanlıurfaspora Gönül veren taraftarlar ile Şanlıurfa halkı el ele vererek Şanlıurfaspor'a düzlüğe çıkarmayı başarabilirler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.