Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1724+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KOMŞUNUN MİSAFİRİYİZ

PTT 1. Lig'de 10. Hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda 28 Ekim Çarşamba günü saat 20.30'da komşu ilin temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.Bu hafta Gap Arena Stadyumunda Balıkesirspor karşısında 10 kişi kalmasına ve 45 dakikayı böyle oynamasına rağmen rakip takım karşısında etkili bir futbol sahaya yansıtarak taraftarını sevindiren ve karşılaşmanın 10. dakikasında Edinho'nun kafa vuruşu 1-0 üstünlüğe taşıyan 90. dakikada Valante'nin gollüyle karşılaşmayı 2-0 kazanan sarı yeşilliler bu hafta Kamil Ocak Stadyumunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında defans güvenliğini elden bırakmaz ise iyi bir sonuçla Şanlıurfa'ya dönebilir.Sarı yeşilli temsilcimiz Antep temsilcisi karşısında Balıkesirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören defansın önemli ismi Veli Kızılkaya'dan da yoksun bir şekilde bu karşılaşmaya çıkacak.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor PTT 1. ligin önemli takımlarından bir tanesi, Şanlıurfaspor özellikle ilk on dakikada çok dikkatli ve kontrolü elden bırakmayan bir oyun sahaya yansıtması lazım.Zira, Boluspor ve Samsunspor karşılaşmalarında ilk on dakikada yediği goller ile karşılaşmada mağlup duruma düşmüş idi.Şanlıurfaspor taraftarı da hafta içi olmasına rağmen Gaziantep'te oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli takımı yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum.İnşallah o gün şansda bizden yana olur komşu ilden güzel bir sonuçla döneriz.
Ekleme Tarihi: 27 Ekim 2015 - Salı

KOMŞUNUN MİSAFİRİYİZ

PTT 1. Lig'de 10. Hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor deplasmanda 28 Ekim Çarşamba günü saat 20.30'da komşu ilin temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak.
Bu hafta Gap Arena Stadyumunda Balıkesirspor karşısında 10 kişi kalmasına ve 45 dakikayı böyle oynamasına rağmen rakip takım karşısında etkili bir futbol sahaya yansıtarak taraftarını sevindiren ve karşılaşmanın 10. dakikasında Edinho'nun kafa vuruşu 1-0 üstünlüğe taşıyan 90. dakikada Valante'nin gollüyle karşılaşmayı 2-0 kazanan sarı yeşilliler bu hafta Kamil Ocak Stadyumunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında defans güvenliğini elden bırakmaz ise iyi bir sonuçla Şanlıurfa'ya dönebilir.
Sarı yeşilli temsilcimiz Antep temsilcisi karşısında Balıkesirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören defansın önemli ismi Veli Kızılkaya'dan da yoksun bir şekilde bu karşılaşmaya çıkacak.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor PTT 1. ligin önemli takımlarından bir tanesi, Şanlıurfaspor özellikle ilk on dakikada çok dikkatli ve kontrolü elden bırakmayan bir oyun sahaya yansıtması lazım.
Zira, Boluspor ve Samsunspor karşılaşmalarında ilk on dakikada yediği goller ile karşılaşmada mağlup duruma düşmüş idi.
Şanlıurfaspor taraftarı da hafta içi olmasına rağmen Gaziantep'te oynanacak olan karşılaşmada sarı yeşilli takımı yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum.
İnşallah o gün şansda bizden yana olur komşu ilden güzel bir sonuçla döneriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.