Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1626+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KERİMOĞLU, TRÜBÜNDE!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Şanlıurfa'yı, PTT 1. Ligde temsil eden Şanlıurfaspor, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırıklarelispor ile önceki gün Gap Arena Stadyumunda karşılaştı ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak gruplara kalan taraf oldu.Gap Arena Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sarı yeşilli temsilcimiz karşılaşmanın 87. dakikasında Edinho'nun kafa vuruşu ile karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.13. haftada oynanan PTT 1. lig karşılaşmasında rakip Kayseri Erciyes spor karşısında da maçtan galip ayrılan temsilcimiz böylece Şanlıurfaspor teknik direktörü olduğundan bu yana iki karşılaşmaya çıkan Tuğay Kerimoğlu bu iki maçıda kazanarak sarı yeşilli serüvene iyi bir başlangıç yapmış oldu.Şanlıurfaspor teknik direktörü Tuğay Kerimoğlu henüz sarı yeşilli takımda yeni olmasına rağmen diğer teknik direktörlere göre biraz farklı bir teknik adam görüntüsü verdi.Ligde geçen hafta oynanan Kayseri Erciyes spor karşısında ve Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kırıklarelispor karşılaşmasınında karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren Gap Arena Stadyumunun en üst trübünlerine çıkarak karşılaşmanın 17 dakikasını trübünde takip ederek futbolcuları daha iyi gözlemleme ve takip edip notlar aldı.Şanlıurfaspor teknik direktörü Tuğay Kerimoğlu daha sonra karşılaşmanın 17. dakikasından sonra sahaya inerek sarı yeşilli futbolculara taktikler vermeye başladı.Şanlıurfaspor teknik direktörü Tuğay Kerimoğlu'nun yaptığı bu davranış bana Manchester United FC tarihinin en başarılı teknik direktörü olan eski teknik direktörü (menajeri) Sir Alex Ferguson'u hatırlattı. Oda tribünde karşılaşmayı izler notlar alırdı ve kendisine neden trübünde maçları izliyorsunuz diye soran gazetecilere buradan futbolcularımı daha rahat takip edip notlar alıyorum diye cevap vermişti.Manchester United FC takımının en başarılı, uzun süre hizmet veren teknik direktörü olan Sir Alex Ferguson gibi, İnşallah Tuğay Kerimoğlu'da Şanlıurfaspor'a uzun yıllar başarı ile hizmet verir ve sarı yeşilli temsilcimizi hak ettiği yer olan Süper Lige çıkarma şansını da kendisi yakalar.
Ekleme Tarihi: 03 Aralık 2015 - Perşembe

KERİMOĞLU, TRÜBÜNDE!


Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda Şanlıurfa'yı, PTT 1. Ligde temsil eden Şanlıurfaspor, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kırıklarelispor ile önceki gün Gap Arena Stadyumunda karşılaştı ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak gruplara kalan taraf oldu.
Gap Arena Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sarı yeşilli temsilcimiz karşılaşmanın 87. dakikasında Edinho'nun kafa vuruşu ile karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.
13. haftada oynanan PTT 1. lig karşılaşmasında rakip Kayseri Erciyes spor karşısında da maçtan galip ayrılan temsilcimiz böylece Şanlıurfaspor teknik direktörü olduğundan bu yana iki karşılaşmaya çıkan Tuğay Kerimoğlu bu iki maçıda kazanarak sarı yeşilli serüvene iyi bir başlangıç yapmış oldu.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Tuğay Kerimoğlu henüz sarı yeşilli takımda yeni olmasına rağmen diğer teknik direktörlere göre biraz farklı bir teknik adam görüntüsü verdi.
Ligde geçen hafta oynanan Kayseri Erciyes spor karşısında ve Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kırıklarelispor karşılaşmasınında karşılaşmanın başlama düdüğünden itibaren Gap Arena Stadyumunun en üst trübünlerine çıkarak karşılaşmanın 17 dakikasını trübünde takip ederek futbolcuları daha iyi gözlemleme ve takip edip notlar aldı.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Tuğay Kerimoğlu daha sonra karşılaşmanın 17. dakikasından sonra sahaya inerek sarı yeşilli futbolculara taktikler vermeye başladı.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Tuğay Kerimoğlu'nun yaptığı bu davranış bana Manchester United FC tarihinin en başarılı teknik direktörü olan eski teknik direktörü (menajeri) Sir Alex Ferguson'u hatırlattı. Oda tribünde karşılaşmayı izler notlar alırdı ve kendisine neden trübünde maçları izliyorsunuz diye soran gazetecilere buradan futbolcularımı daha rahat takip edip notlar alıyorum diye cevap vermişti.
Manchester United FC takımının en başarılı, uzun süre hizmet veren teknik direktörü olan Sir Alex Ferguson gibi, İnşallah Tuğay Kerimoğlu'da Şanlıurfaspor'a uzun yıllar başarı ile hizmet verir ve sarı yeşilli temsilcimizi hak ettiği yer olan Süper Lige çıkarma şansını da kendisi yakalar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.