Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KENDİ SAHANDA KAZANAMIYORSAN..!

PTT 1. Ligde mücadele veren Şanlıurfaspor önceki gün Gap Arenada yaptığı Samsunspor karşılaşmasında mağlup ayrılınca teknik direktör Tugay Kerimoğlu’nun her fırsatta dile getirdiği Play-oof oynama şansını da büyük ölçüde yitirdi. Ligde ikinci devrenin başlamasıyla birlikte ilk maçında deplasmanda Adanaspor’a 3-2 yenilen sonrasında oynadığı Karşıyaka karşılaşmasında son dakikada bulduğu penaltı gölü ile 1-0 galip gelen ve geçen haftada İzmir deplasmanında Göztepe karşısında yine son dakikalarda penaltı gölü ile beraberliği zor kurtaran sarı yeşilli temsilcimiz ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren ve kendi sahamızda 10 bin civarında bir seyirci önünde oynanan karşılaşmada 3-2 yenik ayrılarak stadyuma koşarak gelen taraftarı mutsuz bir şekilde evine gönderdi. Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu’nun ilk yarının son karşılaşmasında söylediği kelimeler hala dün gibi aklımda, “Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Şanlıurfaspor izleyeceksiniz” sözleri nerede kaldı. Tamam, takım ilk devrede oynanan karşılaşmalara oranla daha göze hoş gelen mücadeleci bir oyun sahaya yansıtıyor ama her defasında söyledim gibi futbol gol ve kazanmak üzerine kurulmuş bir oyundur, tuttuğun takım gol atıp galip gelemiyorsa istediği kadar iyi oynasın mücadele etsin taraftarlar için bir anlamı yoktur. Taraftarlar galibiyete bakar, ben takımımın maçını izlemeye stadyuma para verip giriyorsam tuttuğum takımın galip gelmesini isterim. Yani kendi sahanda bile ilk devrede transfer yasağı nedeniyle yeni oyuncular kadrosuna katamayan ve bunun üstüne birde 3 puanı silinen, 10 haftadır galip gelemeyen bir Samsunspor karşısında galip gelemiyor ve basın mensuplarının toplantı odasında soracağı sorulara tahammül edemiyorsan o zaman play-off sözünü de dillendirmeyeceksin…    
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2016 - Salı

KENDİ SAHANDA KAZANAMIYORSAN..!

PTT 1. Ligde mücadele veren Şanlıurfaspor önceki gün Gap Arenada yaptığı Samsunspor karşılaşmasında mağlup ayrılınca teknik direktör Tugay Kerimoğlu’nun her fırsatta dile getirdiği Play-oof oynama şansını da büyük ölçüde yitirdi.

Ligde ikinci devrenin başlamasıyla birlikte ilk maçında deplasmanda Adanaspor’a 3-2 yenilen sonrasında oynadığı Karşıyaka karşılaşmasında son dakikada bulduğu penaltı gölü ile 1-0 galip gelen ve geçen haftada İzmir deplasmanında Göztepe karşısında yine son dakikalarda penaltı gölü ile beraberliği zor kurtaran sarı yeşilli temsilcimiz ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren ve kendi sahamızda 10 bin civarında bir seyirci önünde oynanan karşılaşmada 3-2 yenik ayrılarak stadyuma koşarak gelen taraftarı mutsuz bir şekilde evine gönderdi.

Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu’nun ilk yarının son karşılaşmasında söylediği kelimeler hala dün gibi aklımda, “Ligin ikinci yarısında bambaşka bir Şanlıurfaspor izleyeceksiniz” sözleri nerede kaldı.

Tamam, takım ilk devrede oynanan karşılaşmalara oranla daha göze hoş gelen mücadeleci bir oyun sahaya yansıtıyor ama her defasında söyledim gibi futbol gol ve kazanmak üzerine kurulmuş bir oyundur, tuttuğun takım gol atıp galip gelemiyorsa istediği kadar iyi oynasın mücadele etsin taraftarlar için bir anlamı yoktur. Taraftarlar galibiyete bakar, ben takımımın maçını izlemeye stadyuma para verip giriyorsam tuttuğum takımın galip gelmesini isterim.

Yani kendi sahanda bile ilk devrede transfer yasağı nedeniyle yeni oyuncular kadrosuna katamayan ve bunun üstüne birde 3 puanı silinen, 10 haftadır galip gelemeyen bir Samsunspor karşısında galip gelemiyor ve basın mensuplarının toplantı odasında soracağı sorulara tahammül edemiyorsan o zaman play-off sözünü de dillendirmeyeceksin…

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.