Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1195+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KEMAL KILIÇ HAYIRLI OLSUN

Şanlıurfaspor teknik direktör arayışlarına son noktayı koydu. TFF 1. Ligin 11. Haftasında Gap Arena Stadyumunda oynanan Denizlispor karşılaşmasından sonra teknik direktör Ünal Karaman karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yaparak sezon başından bu yana yürüttüğü teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Gelinen süreçte geçen hafta deplasmanda komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşısında takımın başında hoca olarak alt yapı hocası İhsan Karabulut ile sahaya çıkmiş ve takım iyi mücadele etmesine rağmen deplasmanda 2-0 kaybetmişti. Kemal Kılıç hoca Şanlıurfaspor ile geçmişte iyi ilişkileri olan bir hocadır. O zaman ki PTT 1. Lige Şanlıurfaspor’u çıkaran şampiyon yapan hoca olarak Şanlıurfaspor tarihine geçmiş bir isimdir. TFF 1. Ligi yakından tanıyan bir isim olmasına takımımız için başka bir avantaj durumunda. Kemal Kılıç hoca gerek enerjisi ile gerek motivasyonu ile ve gerekse de ligimiz iyi tanıması ile Şanlıurfaspor’u devre arasında yapacağı transferler ile ligde iyi bir noktada bitirmek için elinden gelen tüm gayreti gösterecektir. İnşallah her iki taraf içinde hayırlara vesile olur.
Ekleme Tarihi: 02 Aralık 2016 - Cuma

KEMAL KILIÇ HAYIRLI OLSUN

Şanlıurfaspor teknik direktör arayışlarına son noktayı koydu.

TFF 1. Ligin 11. Haftasında Gap Arena Stadyumunda oynanan Denizlispor karşılaşmasından sonra teknik direktör Ünal Karaman karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yaparak sezon başından bu yana yürüttüğü teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Gelinen süreçte geçen hafta deplasmanda komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor karşısında takımın başında hoca olarak alt yapı hocası İhsan Karabulut ile sahaya çıkmiş ve takım iyi mücadele etmesine rağmen deplasmanda 2-0 kaybetmişti.

Kemal Kılıç hoca Şanlıurfaspor ile geçmişte iyi ilişkileri olan bir hocadır.

O zaman ki PTT 1. Lige Şanlıurfaspor’u çıkaran şampiyon yapan hoca olarak Şanlıurfaspor tarihine geçmiş bir isimdir.

TFF 1. Ligi yakından tanıyan bir isim olmasına takımımız için başka bir avantaj durumunda.

Kemal Kılıç hoca gerek enerjisi ile gerek motivasyonu ile ve gerekse de ligimiz iyi tanıması ile Şanlıurfaspor’u devre arasında yapacağı transferler ile ligde iyi bir noktada bitirmek için elinden gelen tüm gayreti gösterecektir.

İnşallah her iki taraf içinde hayırlara vesile olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.