Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1845+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KAZANMASINI BİLDİK

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor ilk devrenin son karşılaşmasında Gap Arenada zorlu Manisaspor karşısında zorlanmasına rağmen galip gelmesini bildi. Önceki gün oynanan karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden biri olan ve son haftalarda mağlubiyet yüzü görmeyen Manisaspor karşısında sarı yeşilli temsilcimizin için zor bir karşılaşma olacağı önceden belli idi. Geçen hafta lider Boluspor’u yine kendi sahası Gap Arenada gol yağmuruna tutan Şanlıurfaspor’da işler yolunda gitmeye devam ediyor. Boluspor karşılaşmasının ardından Ziraat Türkiye kupasında süper lig temsilcisi Osmanlıspor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran sarı yeşilliler bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet parolası ile çıktılar. Şanlıurfaspor taraftarları gibi biz basın mensupları da alınan galibiyetler ve oynanan iyi futboldan dolayı Pazar günü oynanan karşılaşmaya yoğun bir talep gösterdik. Gap Arena Stadyumunda yaklaşık olarak 6 binin üzerinde bir taraftar Manisaspor karşılaşmasını soğuk hava ve yağmura rağmen heyecan içeresinde takip ettiler. Manisapor karşısında Şanlıurfaspor özellikle ilk yarıda baya bir zorlandı. İkinci yarı başlamasından sonra teknik direktör Kemal Kılıç’ın yaptığı değişiklikler karşılaşmaya damga vurdu ve galibiyette önemli rol oynadı. Gelen ilk golden sonra rakip Manisapor’un atakları kalemizde daha sıklaştı ve tehlike oluşturmaya başlamıştı ki, hemen ikinci oyuncu değişikliği geldi. Son haftaların gol yollarındaki etkili ismi Batuhan Karadeniz oyundan çıktı ve bir defans oyuncusu olan Halil Koçer oyuna dahil oldu. 1-0’ı korumaya yönelik yapılan bu değişiklikten sonra bir nebze olsun rakip takım ataklarındaki tehlike azalmaya başladı. Karşılaşmanın sonuna doğru yine etkili ataklar yapan Manisapor 90. Dakikada gelen Şanlıurfaspor golünden sonra umudunu tamamen yitirdi. Sarı yeşilli temsilcimiz zorda olsa Manisapor karşısında 3 puan almayı başardı. İnşallah bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız kupa karşılaşmasında da Osmanlıspor’u mağlup ederiz ve yeni yıla moral ile gireriz.
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2016 - Çarşamba

KAZANMASINI BİLDİK

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor ilk devrenin son karşılaşmasında Gap Arenada zorlu Manisaspor karşısında zorlanmasına rağmen galip gelmesini bildi.

Önceki gün oynanan karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden biri olan ve son haftalarda mağlubiyet yüzü görmeyen Manisaspor karşısında sarı yeşilli temsilcimizin için zor bir karşılaşma olacağı önceden belli idi.

Geçen hafta lider Boluspor’u yine kendi sahası Gap Arenada gol yağmuruna tutan Şanlıurfaspor’da işler yolunda gitmeye devam ediyor.

Boluspor karşılaşmasının ardından Ziraat Türkiye kupasında süper lig temsilcisi Osmanlıspor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran sarı yeşilliler bu karşılaşmaya da mutlak galibiyet parolası ile çıktılar.

Şanlıurfaspor taraftarları gibi biz basın mensupları da alınan galibiyetler ve oynanan iyi futboldan dolayı Pazar günü oynanan karşılaşmaya yoğun bir talep gösterdik. Gap Arena Stadyumunda yaklaşık olarak 6 binin üzerinde bir taraftar Manisaspor karşılaşmasını soğuk hava ve yağmura rağmen heyecan içeresinde takip ettiler.

Manisapor karşısında Şanlıurfaspor özellikle ilk yarıda baya bir zorlandı.

İkinci yarı başlamasından sonra teknik direktör Kemal Kılıç’ın yaptığı değişiklikler karşılaşmaya damga vurdu ve galibiyette önemli rol oynadı.

Gelen ilk golden sonra rakip Manisapor’un atakları kalemizde daha sıklaştı ve tehlike oluşturmaya başlamıştı ki, hemen ikinci oyuncu değişikliği geldi. Son haftaların gol yollarındaki etkili ismi Batuhan Karadeniz oyundan çıktı ve bir defans oyuncusu olan Halil Koçer oyuna dahil oldu.

1-0’ı korumaya yönelik yapılan bu değişiklikten sonra bir nebze olsun rakip takım ataklarındaki tehlike azalmaya başladı.

Karşılaşmanın sonuna doğru yine etkili ataklar yapan Manisapor 90. Dakikada gelen Şanlıurfaspor golünden sonra umudunu tamamen yitirdi.

Sarı yeşilli temsilcimiz zorda olsa Manisapor karşısında 3 puan almayı başardı. İnşallah bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız kupa karşılaşmasında da Osmanlıspor’u mağlup ederiz ve yeni yıla moral ile gireriz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.