Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1610+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KAZANMASINI BİLDİK

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar günü akşam karşılaşmasında ligin zayıf takımlarından Bandırmaspor karşısında aldığı galibiyet ile yüzleri güldürdü. Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli temsilcimiz sonrasında aldığı beraberlik ve geçen hafta alınan mağlubiyet ile taraftarın yüzü solmuştu. Bu hafta Gap Arana Stadyumunda oynanan ve karşılaşmanın büyük bir bölümünde üstün oynayan sarı yeşilli ekip aldığı bu galibiyet ile puanını sekiz e çıkararak altıncı sıraya kadar yükselmesini bildi. Karşılaşmaya Şanlıurfaspor taraftarı yoğun bir ilgi göstermişti. Bunda tabiki karşılaşmanın canlı yayın olmamasının büyük bir etkeni var. Stadyuma tahminen bir saat öncesinde giriş yaptım ve karşılaşma öncesi taraftarın ve kamuoyunun karşılaşma hakkında fikirlerini almak istedim, konuştuğum birçok insan bu karşılaşmanın Şanlıurfaspor lehine biteceği yönünde idi. Ama karşılaşmanın hiçte kolay olmayacağını rakip ekibin genç ve dinamik bir ekip olduğunu ve karşılaşmayı 90 dakika boyunca bırakmadıkları düşüncesindeydiler. İnanın aynen de bu söylenilenler gerçek oldu. Rakip ekip her ne kadar bu ligin yeni ekibi olasada karşılaşmayı berabere bitirme ve hatta kazanma şansı yakaladılar. Ama Şanlıurfaspor’lu futbolcular tecrübelerini ve birikimlerini sahaya yansıtınca ve beklenen golde erken bir dakikada gelince sarı yeşilli ekip karşılaşmadan kazanan taraf oldu.
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2016 - Salı

KAZANMASINI BİLDİK

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor Pazar günü akşam karşılaşmasında ligin zayıf takımlarından Bandırmaspor karşısında aldığı galibiyet ile yüzleri güldürdü.

Sezona iyi bir başlangıç yapan sarı yeşilli temsilcimiz sonrasında aldığı beraberlik ve geçen hafta alınan mağlubiyet ile taraftarın yüzü solmuştu.

Bu hafta Gap Arana Stadyumunda oynanan ve karşılaşmanın büyük bir bölümünde üstün oynayan sarı yeşilli ekip aldığı bu galibiyet ile puanını sekiz e çıkararak altıncı sıraya kadar yükselmesini bildi.

Karşılaşmaya Şanlıurfaspor taraftarı yoğun bir ilgi göstermişti. Bunda tabiki karşılaşmanın canlı yayın olmamasının büyük bir etkeni var.

Stadyuma tahminen bir saat öncesinde giriş yaptım ve karşılaşma öncesi taraftarın ve kamuoyunun karşılaşma hakkında fikirlerini almak istedim, konuştuğum birçok insan bu karşılaşmanın Şanlıurfaspor lehine biteceği yönünde idi. Ama karşılaşmanın hiçte kolay olmayacağını rakip ekibin genç ve dinamik bir ekip olduğunu ve karşılaşmayı 90 dakika boyunca bırakmadıkları düşüncesindeydiler.

İnanın aynen de bu söylenilenler gerçek oldu.

Rakip ekip her ne kadar bu ligin yeni ekibi olasada karşılaşmayı berabere bitirme ve hatta kazanma şansı yakaladılar.

Ama Şanlıurfaspor’lu futbolcular tecrübelerini ve birikimlerini sahaya yansıtınca ve beklenen golde erken bir dakikada gelince sarı yeşilli ekip karşılaşmadan kazanan taraf oldu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.