Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1595+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KAZANMAMIZ LAZIM!

Cuma günü kendi sahasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına GAP Vadisi tesislerinde devam eden Şanlıurfaspor’da sakat olan oyuncularında takıma dönmesinden sonra moraller daha üst seviyeye geldi. Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan sarı-yeşilli ekip, özellikle deplasmanda oynadığı maçlarda beklentilerin çok uzağında kalınca önce şampiyonluktan sonra ise play—off hedefinde gün geçtikçe uzaklaşmaya başladı. Bu sezon deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmadan hiç galibiyet alamayan  Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda 7 yenilgi alırken, 4 kez de berabere kaldı. Deplasmanda rakip filelere 4 gol atabilen Şanlıurfaspor, kalesinde ise 18 gol gördü. Yani işin kısacası Şanlıurfaspor deplasmanda çok çekti. Birçok takıma karşı galip gelemedi veya beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu dakikadan sonra artık sarı yeşilli temsilcimiz geri dönüşü olmayan haftalara başlamış olacak. Her hafta Play-off hedefinden biraz daha uzaklaşan sarı yeşilli takım için kritik haftalara giriyoruz. Şanlıurfaspor artık bundan sonra oynayacağı karşılaşmalar çok daha kritik bir hal almış durumda olacak. Özellikle bu hafta Gap Arena Stadyumunda oynayacağımız Adana Demir Spor karşılaşmasını mutlak suretle kazanmamız lazım. Geri kalan haftalarda sarı yeşilli takımın düşme korkusu yaşamaması için en azından sahamızda oynadığımız karşılaşmaları kazanarak rahat bir nefes almalıyız. Şanlıurfaspor taraftarları olarak bundan sonraki karşılaşmalara daha hazla gitmeli ve takımımızı desteklemeliyiz. Şanlıurfaspor olarak ta bu karşılaşmada galibiyete odaklanmalıyız. İnşallah Şanlıurfaspor bu haftaki karşılaşmadan itibaren bundan sonraki lig karşılaşmalarından da puanlar alır ve düşme korkusunu yaşamadan ligi rahat bir yerde bitiririz.  
Ekleme Tarihi: 02 Mart 2017 - Perşembe

KAZANMAMIZ LAZIM!

Cuma günü kendi sahasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına GAP Vadisi tesislerinde devam eden Şanlıurfaspor’da sakat olan oyuncularında takıma dönmesinden sonra moraller daha üst seviyeye geldi.

Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan sarı-yeşilli ekip, özellikle deplasmanda oynadığı maçlarda beklentilerin çok uzağında kalınca önce şampiyonluktan sonra ise play—off hedefinde gün geçtikçe uzaklaşmaya başladı.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 11 karşılaşmadan hiç galibiyet alamayan  Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda 7 yenilgi alırken, 4 kez de berabere kaldı.

Deplasmanda rakip filelere 4 gol atabilen Şanlıurfaspor, kalesinde ise 18 gol gördü.

Yani işin kısacası Şanlıurfaspor deplasmanda çok çekti.

Birçok takıma karşı galip gelemedi veya beraberlikle sahadan ayrıldı.

Bu dakikadan sonra artık sarı yeşilli temsilcimiz geri dönüşü olmayan haftalara başlamış olacak. Her hafta Play-off hedefinden biraz daha uzaklaşan sarı yeşilli takım için kritik haftalara giriyoruz. Şanlıurfaspor artık bundan sonra oynayacağı karşılaşmalar çok daha kritik bir hal almış durumda olacak.

Özellikle bu hafta Gap Arena Stadyumunda oynayacağımız Adana Demir Spor karşılaşmasını mutlak suretle kazanmamız lazım.

Geri kalan haftalarda sarı yeşilli takımın düşme korkusu yaşamaması için en azından sahamızda oynadığımız karşılaşmaları kazanarak rahat bir nefes almalıyız.

Şanlıurfaspor taraftarları olarak bundan sonraki karşılaşmalara daha hazla gitmeli ve takımımızı desteklemeliyiz.

Şanlıurfaspor olarak ta bu karşılaşmada galibiyete odaklanmalıyız.

İnşallah Şanlıurfaspor bu haftaki karşılaşmadan itibaren bundan sonraki lig karşılaşmalarından da puanlar alır ve düşme korkusunu yaşamadan ligi rahat bir yerde bitiririz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.