Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1285+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KAZANMAK GÜZEL ŞEY!

PTT 1. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden sarı yeşilli takımımız, Şanlıurfaspor Cuma akşamı Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada İzmir temsilcilerinden Altınordu spor karşısında 2-1 galip gelerek küme düşme hattından birazda olsa uzaklaşmış oldu. Hafta içerisinde hazırlıklarını üç puana kilitleyen sarı yeşilli takımda Başkan Fethi Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular oynanan Altınordu karşılaşmasının önemine defalarca değinmiş ve bu karşılaşmaya yılın karşılaşması olarak bakılmıştı. Aynen de öyle oldu maraton tribün haricinde diğer tribünlerde taraftar olmamasına rağmen şanlı taraftarımız dışarda olsalar da yine de takımına gereken desteği verdiler. Ayrıca stadyumun içeresinde de tahminen 4 bin civarında bir taraftar gurubu 90 dakika boyunca takıma ve futbolculara destek vererek takımı galibiyete iten etkenlerden birisi oldular. Sezona şampiyonluk parolası ile başlamamıza rağmen istenilen sonuçlar gelmeyince sarı yeşilli temsilcimiz son haftalara girilirken düşme korkusunu yakından his etmişti. Bu hafta oynanan Altınordu karşılaşmasından galip değil de, mağlup olarak ayrılsaydık bunun mebalini ve sorumluluğunu kim alırdı merak ediyorum doğrusu? Bu karşılaşmada alınan puanlar ile Şanlıurfaspor İnşallah PTT 1. Ligde kalacaktır. Önümüzdeki sezon içinde genç kazanma hırsı olan, başarıya aç futbolculardan kurulu bir ekip ile lige girilirse birinci sezonda değilse de ilerleyen sezonlarda başarı gelir diye düşünüyorum. Yoksa 35 yaşını bulmuş başarıya, paraya doymuş artık futbolunun son baharında Şanlıurfaspor’a gelecek olan futbolculardan şimdiye kadar bir hayır görmedik. Bundan sonrada bu gibi futbolculara verilecek olan para boşa giden paramız olacaktır. Yapılacak olan transferlerde bu konuya da dikkat edilirse çok güzel olur.  
Ekleme Tarihi: 02 Mayıs 2016 - Pazartesi

KAZANMAK GÜZEL ŞEY!

PTT 1. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden sarı yeşilli takımımız, Şanlıurfaspor Cuma akşamı Gap Arena Stadyumunda oynanan karşılaşmada İzmir temsilcilerinden Altınordu spor karşısında 2-1 galip gelerek küme düşme hattından birazda olsa uzaklaşmış oldu.

Hafta içerisinde hazırlıklarını üç puana kilitleyen sarı yeşilli takımda Başkan Fethi Şimşek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular oynanan Altınordu karşılaşmasının önemine defalarca değinmiş ve bu karşılaşmaya yılın karşılaşması olarak bakılmıştı.

Aynen de öyle oldu maraton tribün haricinde diğer tribünlerde taraftar olmamasına rağmen şanlı taraftarımız dışarda olsalar da yine de takımına gereken desteği verdiler. Ayrıca stadyumun içeresinde de tahminen 4 bin civarında bir taraftar gurubu 90 dakika boyunca takıma ve futbolculara destek vererek takımı galibiyete iten etkenlerden birisi oldular.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlamamıza rağmen istenilen sonuçlar gelmeyince sarı yeşilli temsilcimiz son haftalara girilirken düşme korkusunu yakından his etmişti. Bu hafta oynanan Altınordu karşılaşmasından galip değil de, mağlup olarak ayrılsaydık bunun mebalini ve sorumluluğunu kim alırdı merak ediyorum doğrusu?

Bu karşılaşmada alınan puanlar ile Şanlıurfaspor İnşallah PTT 1. Ligde kalacaktır. Önümüzdeki sezon içinde genç kazanma hırsı olan, başarıya aç futbolculardan kurulu bir ekip ile lige girilirse birinci sezonda değilse de ilerleyen sezonlarda başarı gelir diye düşünüyorum. Yoksa 35 yaşını bulmuş başarıya, paraya doymuş artık futbolunun son baharında Şanlıurfaspor’a gelecek olan futbolculardan şimdiye kadar bir hayır görmedik. Bundan sonrada bu gibi futbolculara verilecek olan para boşa giden paramız olacaktır. Yapılacak olan transferlerde bu konuya da dikkat edilirse çok güzel olur.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.