Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1794+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KARŞIYAKA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ!

PTT 1. Ligde mücadele veren Şanlıurfa spor Pazar günü deplasmanda oynadığı Adana spor karşılaşması ile ikinci yarı ya kötüde olsa başlangıç yaptı.Sezona büyük umutlarla taraftarı heveslendirerek bu gruptan çıkacağız diye başlayan ama ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrası üst, üste teknik direktör değişikliğine giden ve ilk devre bittikten sonra da neredeyse kadrosununun tamamını değiştiren sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarının ilk karşılaşmasında da istenilen ve beklenilen galibiyeti alamayarak maalesef son sırada bulunan Karşıyaka'nın hemen önünde sondan ikinci olarak sıralamadaki yerini aldı.Bu hafta oynanan Adanaspor karşılaşmasında Şanlıurfaspor nasıl oynadı veya ne yapması gerek diye hiç böyle bir beklentiye girmeyeceğim. Nedeni ise PTT 1. ligde ikinci yarı karşılaşmaları oynanmasına rağmen sarı yeşilli temsilcimiz takımın tamamını neredeyse yenilediği için bu futbolcuların birbiri ile kaynaşmaları takıma ve şehre uyum sağlamaları birkaç haftayı bulabilir.Onun için en azından birkaç hafta Şanlıurfaspor takımına ve yeni gelen futbolculara zaman vermek lazım ama diyeceksiniz ki şimdi, taraftarlar olarak bizde zaman kalmadı, her geçen dakika biraz daha dibe doğru gidiyoruz? O yüzden, Şanlıurfaspor takımının bu hafta kendi sahasında yapacağı Karşıyaka spor karşılaşması çok önemli bir karşılaşma, zira son sırda bulunan, İzmir temsilcisi karşısında alınacak olan bir mağlubiyet bizi öyle bir kötü yere getirebilir ki, Allah muhafaza bir daha takım olarak düzelemeyiz. Moral ve motivasyon olarak ta çökeriz.Şanlıurfaspor tarafatarlarınada Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka maçında çok iş düşüyor, eğer takımlarını seviyorlarsa bu çok önemli olan karşılaşmada Gap Arena Stadyumuna gelip takımlarına en güzel bir şekilde destek verirler.
Ekleme Tarihi: 19 Ocak 2016 - Salı

KARŞIYAKA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ!

PTT 1. Ligde mücadele veren Şanlıurfa spor Pazar günü deplasmanda oynadığı Adana spor karşılaşması ile ikinci yarı ya kötüde olsa başlangıç yaptı.
Sezona büyük umutlarla taraftarı heveslendirerek bu gruptan çıkacağız diye başlayan ama ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlar sonrası üst, üste teknik direktör değişikliğine giden ve ilk devre bittikten sonra da neredeyse kadrosununun tamamını değiştiren sarı yeşilli temsilcimiz ikinci yarının ilk karşılaşmasında da istenilen ve beklenilen galibiyeti alamayarak maalesef son sırada bulunan Karşıyaka'nın hemen önünde sondan ikinci olarak sıralamadaki yerini aldı.
Bu hafta oynanan Adanaspor karşılaşmasında Şanlıurfaspor nasıl oynadı veya ne yapması gerek diye hiç böyle bir beklentiye girmeyeceğim. Nedeni ise PTT 1. ligde ikinci yarı karşılaşmaları oynanmasına rağmen sarı yeşilli temsilcimiz takımın tamamını neredeyse yenilediği için bu futbolcuların birbiri ile kaynaşmaları takıma ve şehre uyum sağlamaları birkaç haftayı bulabilir.
Onun için en azından birkaç hafta Şanlıurfaspor takımına ve yeni gelen futbolculara zaman vermek lazım ama diyeceksiniz ki şimdi, taraftarlar olarak bizde zaman kalmadı, her geçen dakika biraz daha dibe doğru gidiyoruz?
O yüzden, Şanlıurfaspor takımının bu hafta kendi sahasında yapacağı Karşıyaka spor karşılaşması çok önemli bir karşılaşma, zira son sırda bulunan, İzmir temsilcisi karşısında alınacak olan bir mağlubiyet bizi öyle bir kötü yere getirebilir ki, Allah muhafaza bir daha takım olarak düzelemeyiz. Moral ve motivasyon olarak ta çökeriz.Şanlıurfaspor tarafatarlarınada Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka maçında çok iş düşüyor, eğer takımlarını seviyorlarsa bu çok önemli olan karşılaşmada Gap Arena Stadyumuna gelip takımlarına en güzel bir şekilde destek verirler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.