Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1292+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KARNE HEYECANI

“İlim Çin’de dahi olsa gidin arayın” diye buyuran bir Peygamberin Hz. Muhammet’in (s.a.v.) ümmetiyiz. Bu sene ilk defa uygulanan sabit saat uygulaması ile çocuklarımız, gençlerimiz sabahın erken saatlerinde kalkarak okul yollarına düştüler. Allah emeklerini boşa getirmesin. Türkiye genelinde yaklaşık olarak ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 17 milyon öğrenci, karne alarak ilk devre tatiline girdiler. Tüm Türkiye’de ve Şanlıurfa’da Öğrenci, öğretmen ve öğrenci velileri yarıyıl karne sevincini fazlasıyla hak ettikleri düşüncesindeyim. Tabi burada velilere ayrı bir yer açmak lazım. Çocuklar dünyaya geldiği andan itibaren en büyük eğitim ailenin verdiği eğitimdir. O yüzden Türkiye’de aileler çok önem arz ediyor. Tabi biz toplum olarak çocuklarımıza ayrı bir özen ve itina gösteren bir milletiz, çocuklarımız bizim için her şeyden daha değerlidir. Tüm anne ve babalar çocuklarına iyi bir eğitim vermek ve onları iyi yetiştirebilmek için ellerinde ne varsa maddi ve manevi olarak destek olurlar. Ama çağımız maalesef internet çağı olduğundan hemen, hemen tüm ailelerin ve evlerinde de internet olduğundan çocuklar ders çalışmak yerine internetle meşgul olup oyun oynamak boş zaman geçirmekle meşgul oluyorlar. Tabi birçok anne babada, aman çocuğun sesi bize gelmesin kendi odasında uğraşsın diyerek bu duruma seyirci kalıyorlar. Tabi herkes sorumluluklarını bilse bu işler böyle olmaz. Emek harcayan ve kendi sorumluluklarını bilen tüm anne babalara, öğrencilere ve öğretmenlere yarı yıl tatilinin hayırlı olmasını diliyorum.  
Ekleme Tarihi: 20 Ocak 2017 - Cuma

KARNE HEYECANI

“İlim Çin’de dahi olsa gidin arayın” diye buyuran bir Peygamberin Hz. Muhammet’in (s.a.v.) ümmetiyiz.

Bu sene ilk defa uygulanan sabit saat uygulaması ile çocuklarımız, gençlerimiz sabahın erken saatlerinde kalkarak okul yollarına düştüler.

Allah emeklerini boşa getirmesin.

Türkiye genelinde yaklaşık olarak ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 17 milyon öğrenci, karne alarak ilk devre tatiline girdiler.

Tüm Türkiye’de ve Şanlıurfa’da Öğrenci, öğretmen ve öğrenci velileri yarıyıl karne sevincini fazlasıyla hak ettikleri düşüncesindeyim.

Tabi burada velilere ayrı bir yer açmak lazım.

Çocuklar dünyaya geldiği andan itibaren en büyük eğitim ailenin verdiği eğitimdir.

O yüzden Türkiye’de aileler çok önem arz ediyor. Tabi biz toplum olarak çocuklarımıza ayrı bir özen ve itina gösteren bir milletiz, çocuklarımız bizim için her şeyden daha değerlidir.

Tüm anne ve babalar çocuklarına iyi bir eğitim vermek ve onları iyi yetiştirebilmek için ellerinde ne varsa maddi ve manevi olarak destek olurlar.

Ama çağımız maalesef internet çağı olduğundan hemen, hemen tüm ailelerin ve evlerinde de internet olduğundan çocuklar ders çalışmak yerine internetle meşgul olup oyun oynamak boş zaman geçirmekle meşgul oluyorlar.

Tabi birçok anne babada, aman çocuğun sesi bize gelmesin kendi odasında uğraşsın diyerek bu duruma seyirci kalıyorlar.

Tabi herkes sorumluluklarını bilse bu işler böyle olmaz.

Emek harcayan ve kendi sorumluluklarını bilen tüm anne babalara, öğrencilere ve öğretmenlere yarı yıl tatilinin hayırlı olmasını diliyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.