Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1874+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KARDEŞ PAYI

Şanlıurfaspor önceki gün komşu ilin temsilcisi ile deplasmanda karşılaştığı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.Kamil Ocak Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor taraftarları akın, akın Gaziantep'e bu karşılaşmayı canlı izlemek için gittiler.Geçen hafta Gap Arena Stadyumunda Balıkesirspor karşısında alınan 2-0 lik galibiyetden dolayı bu haftaki karşılaşmaya sarı yeşilli taraftarlar ayrı bir özen gösterdiler.Bunun nedenlerinden birisi hem Gaziantep'in Şanlıurfa'ya yakın olması birde Şanlıurfaspor'un şimdiye kadar deplasmanda puan alamamış olmasından dolayı ve geçen hafta oynanan iyi oyun ve alınan galibiyet büyük rol oynadı.Şanlıurfaspor bu hafta oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi başladı. Hatta ilk 15-20 dakika içersinde yakaladığı pozisyonlardan birini değerlendirebilse idi şimdi bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık.Sarı yeşilli ekibimiz aradığı golu bulamayınca rakip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 38. dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içersine çıkarılan topa genç Oğuzhan'ın vuruşu ile karşılaşmada 1-0 üstünlük golünü atmış oldu.Şanlıurfaspor'un bu karşılaşmada en göze batan isimlerinin başında defansın bel kemiği olan Onur Akbay geldi. Karşılaşmanın başından sonuna kadar defansa gelen her topa müdahale eden Onur nitekim tek gol sayımızıda kaydeden isim oldu.41. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Stachowiak önce ayağını uzatarak topu fileler ile buluşturan Onur Akbay Şanlıurfaspor'un beraberlik sayısını kaydetmiş oldu.Zira bu beraberlik golu ilk yarıda gelmemiş olsa idi, ikinci yarıda işimiz çok zor olacağı belli idi. Nite kimde tahmin ettiğim gibi oldu. İkinci yarıda bambaşka bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor vardı sahada, tabii buna en büyük etkenlerden birisi sarı yeşilli temsilcimizin oyunu kendi yarı sahasında kabul etmiş olması ve maç eksiği olan oyuncuların ikinci yarıda tamamen sahada yürüyerek oynaması etkili oldu.Buradan bir parantezde Edinho'ya açmak istiyorum, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında son derece sinirli hareketleri ile dikkat çeken golcu futbolcu, rakip takımın defabns oyuncularınında yakın markajından bir türlü kurtulamadı ve neticesinde Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ tarafında ikinci yarıda oyundan alınarak yerine Abdulkadir Özgen dahil oldu.Benim şahsi görüşüm, Abdulkadir Özgen gibi bir futbolcu kadronda ise bu oyuncu her zaman takımdaki yerini almalıdır.Şanlıurfaspor'da işler gördüğün kadarı ile yavaş, yavaş iyiye doğru gidiyor, takımdaki oyuncular her hafta biraz daha olumlu işler yapıyorlar, Umut Gündoğan, Abdulkadir Özgen, Valante gibi oyuncuların maç eksiğini giderip takımla tam uyum içinde oldukları zaman daha iyi bir Şanlıurfaspor izleyeceğiz.
Ekleme Tarihi: 30 Ekim 2015 - Cuma

KARDEŞ PAYI

Şanlıurfaspor önceki gün komşu ilin temsilcisi ile deplasmanda karşılaştığı maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Kamil Ocak Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesi Şanlıurfaspor taraftarları akın, akın Gaziantep'e bu karşılaşmayı canlı izlemek için gittiler.
Geçen hafta Gap Arena Stadyumunda Balıkesirspor karşısında alınan 2-0 lik galibiyetden dolayı bu haftaki karşılaşmaya sarı yeşilli taraftarlar ayrı bir özen gösterdiler.
Bunun nedenlerinden birisi hem Gaziantep'in Şanlıurfa'ya yakın olması birde Şanlıurfaspor'un şimdiye kadar deplasmanda puan alamamış olmasından dolayı ve geçen hafta oynanan iyi oyun ve alınan galibiyet büyük rol oynadı.
Şanlıurfaspor bu hafta oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi başladı. Hatta ilk 15-20 dakika içersinde yakaladığı pozisyonlardan birini değerlendirebilse idi şimdi bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık.
Sarı yeşilli ekibimiz aradığı golu bulamayınca rakip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor 38. dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içersine çıkarılan topa genç Oğuzhan'ın vuruşu ile karşılaşmada 1-0 üstünlük golünü atmış oldu.
Şanlıurfaspor'un bu karşılaşmada en göze batan isimlerinin başında defansın bel kemiği olan Onur Akbay geldi.
Karşılaşmanın başından sonuna kadar defansa gelen her topa müdahale eden Onur nitekim tek gol sayımızıda kaydeden isim oldu.
41. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Stachowiak önce ayağını uzatarak topu fileler ile buluşturan Onur Akbay Şanlıurfaspor'un beraberlik sayısını kaydetmiş oldu.
Zira bu beraberlik golu ilk yarıda gelmemiş olsa idi, ikinci yarıda işimiz çok zor olacağı belli idi.
Nite kimde tahmin ettiğim gibi oldu. İkinci yarıda bambaşka bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor vardı sahada, tabii buna en büyük etkenlerden birisi sarı yeşilli temsilcimizin oyunu kendi yarı sahasında kabul etmiş olması ve maç eksiği olan oyuncuların ikinci yarıda tamamen sahada yürüyerek oynaması etkili oldu.
Buradan bir parantezde Edinho'ya açmak istiyorum, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında son derece sinirli hareketleri ile dikkat çeken golcu futbolcu, rakip takımın defabns oyuncularınında yakın markajından bir türlü kurtulamadı ve neticesinde Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ tarafında ikinci yarıda oyundan alınarak yerine Abdulkadir Özgen dahil oldu.
Benim şahsi görüşüm, Abdulkadir Özgen gibi bir futbolcu kadronda ise bu oyuncu her zaman takımdaki yerini almalıdır.
Şanlıurfaspor'da işler gördüğün kadarı ile yavaş, yavaş iyiye doğru gidiyor, takımdaki oyuncular her hafta biraz daha olumlu işler yapıyorlar, Umut Gündoğan, Abdulkadir Özgen, Valante gibi oyuncuların maç eksiğini giderip takımla tam uyum içinde oldukları zaman daha iyi bir Şanlıurfaspor izleyeceğiz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.