Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

KALICI GELİR ŞART!

PTT 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor kulübü son haftalarda aldığı başarısız sonuçlardan sonra taraftarlarda harekete geçerek takımın bu kötü gidişatı nedeniyle üst, üste basın açıklamaları yapmaktalar.Lige şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Engin Korukır'la olan sözleşmesini fesih etmiş onun yerine yıllardır Şanlıurfaspor'un çeşitli kademelerinde görev alan Hüseyin Dağ'a takımı emanet etmişti. Sezon başında yapılan transferlerde istenilen verimi yakalayamayan sarı yeşilliler bu futbolcuların bir kısmı ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesih etmişti.Yapılan transferlerin içersinde Şaban Özel dışında istenilen verimli futbolcuları transfer edemeyen Şanlıurfaspor gözler devre arasındaki transfer dönemine çevrilmiş durumda.Sarı yeşilli temsilcimiz devre arasında istenilen iyi taran ferleri takıma kazandırırsa play-off oynama şansını yakalayabilir.Ama gelin görün ki, zaten takımlarda verimli olan futbolcular ile kulüpler devre arasında kolay, kolay ters bir durum olmasa yollarını ayırmazlar. Tabi birde işin mali kısmı var Şanlıurfaspor dediğim gibi kaliteli futbolcuları transfer etmek için yüklü bir miktarda mali kaynakta oluşturması lazım.Bu aşamada tek Şanlıurfaspor bu maddi krizi yaşamıyor PTT 1. Ligde ki ve Süper ligde yer alan birçok takım mali krizler ile boğuşmakta.2 milyonluk bir şehrin tek profesyonel takımı olan Şanlıurfaspor'a kalıcı gelir noktasında ciddi bir çalışma yapması gerek, sezon başında basın toplantısı düzenleyen Şanlıurfaspor yönetim kurulu bu yönde ciddi bir çalışma yaptıklarını söylemişlerdi biz basın mensuplarına ama gelin görün ki bu çalışma şu anda ne aşamada bizi bilgilendirmedikleri için bizde bilmiyoruz.Tabi bu çalışmada yerel yönetimlerin ve iş adamlarının desteği çok önemli durumda, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek ilçe belediyeleri ve gerek iş adamları Şanlıurfaspor yönetim kurulu ile bir araya gelerek bu çalışmalarda kendilerine gerekli olan desteği vermeleri lazım.Yoksa bu iş o gitsin bu gelsin ile çözülecek bir iş değil kalıcı gelir olur ise sırf parası olan değil, futbolu bilen kişiler kulüplerde görev alır ve başarı zaman la muhakkak gelir.
Ekleme Tarihi: 13 Kasım 2015 - Cuma

KALICI GELİR ŞART!

PTT 1. Ligde Şanlıurfa'yı temsil eden Şanlıurfaspor kulübü son haftalarda aldığı başarısız sonuçlardan sonra taraftarlarda harekete geçerek takımın bu kötü gidişatı nedeniyle üst, üste basın açıklamaları yapmaktalar.
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan sarı yeşilli temsilcimiz ilerleyen haftalarda aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Engin Korukır'la olan sözleşmesini fesih etmiş onun yerine yıllardır Şanlıurfaspor'un çeşitli kademelerinde görev alan Hüseyin Dağ'a takımı emanet etmişti.
Sezon başında yapılan transferlerde istenilen verimi yakalayamayan sarı yeşilliler bu futbolcuların bir kısmı ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesih etmişti.
Yapılan transferlerin içersinde Şaban Özel dışında istenilen verimli futbolcuları transfer edemeyen Şanlıurfaspor gözler devre arasındaki transfer dönemine çevrilmiş durumda.
Sarı yeşilli temsilcimiz devre arasında istenilen iyi taran ferleri takıma kazandırırsa play-off oynama şansını yakalayabilir.
Ama gelin görün ki, zaten takımlarda verimli olan futbolcular ile kulüpler devre arasında kolay, kolay ters bir durum olmasa yollarını ayırmazlar.
Tabi birde işin mali kısmı var Şanlıurfaspor dediğim gibi kaliteli futbolcuları transfer etmek için yüklü bir miktarda mali kaynakta oluşturması lazım.
Bu aşamada tek Şanlıurfaspor bu maddi krizi yaşamıyor PTT 1. Ligde ki ve Süper ligde yer alan birçok takım mali krizler ile boğuşmakta.
2 milyonluk bir şehrin tek profesyonel takımı olan Şanlıurfaspor'a kalıcı gelir noktasında ciddi bir çalışma yapması gerek, sezon başında basın toplantısı düzenleyen Şanlıurfaspor yönetim kurulu bu yönde ciddi bir çalışma yaptıklarını söylemişlerdi biz basın mensuplarına ama gelin görün ki bu çalışma şu anda ne aşamada bizi bilgilendirmedikleri için bizde bilmiyoruz.
Tabi bu çalışmada yerel yönetimlerin ve iş adamlarının desteği çok önemli durumda, gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek ilçe belediyeleri ve gerek iş adamları Şanlıurfaspor yönetim kurulu ile bir araya gelerek bu çalışmalarda kendilerine gerekli olan desteği vermeleri lazım.
Yoksa bu iş o gitsin bu gelsin ile çözülecek bir iş değil kalıcı gelir olur ise sırf parası olan değil, futbolu bilen kişiler kulüplerde görev alır ve başarı zaman la muhakkak gelir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.