Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1752+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İYİ KONSATRE OLALIM

TFF 1. Lig de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor yarın zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde zor günler geçiren sarı yeşilli temsilcimiz deplasmanda henüz galibiyet ile daha tanışamamış durumda bulunuyor. Teknik direktör Oğün Temizkanoğlu ile geçen hafta Gap Arena Stadyumunda oynadığı Samsunspor karşılaşmasından da aldığı mağlubiyet ile ligde daha da zor bir duruma düştü. Şanlıurfaspor bu kötü gidişatına bence son verecek ama bu Denizlispor karşılaşmasında mı olur yoksa bir sonraki karşılaşmada mı olur orası belli değil. Deplasmanda sarı yeşilli takım bir türlü goller bulup bu üstünlüğünü koruyamıyor. Birçok karşılaşmada geriye düşmesine rağmen goller buluyor ama bulduğu goller galibiyet için yeterli olmuyor. Denizlispor karşısında ilk golü bulan taraf biz olursak bu zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız içten bile değil. Birde tabi ki defans faktörümüz var. Yani defans hattımızda oynayan futbolcular dersiniz hemen hemen her hafta penaltı yaptırmak gibi bir zorunlulukları var. Biraz daha oyuna konsantre olsalar bu hataları yapmayacaklarını ümit ediyorum. Zor bir karşılaşma olacak rakip takım seyirci avantajını da iyi kullanan bir ekip seyirci baskısına aldırmadan sarı yeşilli futbolcular iyi konsantre olarak bu karşılaşmaya çıkarlarsa Denizli’den sezonun ilk galibiyetini alarak dönebiliriz.    
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2017 - Salı

İYİ KONSATRE OLALIM

TFF 1. Lig de mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor yarın zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde zor günler geçiren sarı yeşilli temsilcimiz deplasmanda henüz galibiyet ile daha tanışamamış durumda bulunuyor.

Teknik direktör Oğün Temizkanoğlu ile geçen hafta Gap Arena Stadyumunda oynadığı Samsunspor karşılaşmasından da aldığı mağlubiyet ile ligde daha da zor bir duruma düştü.

Şanlıurfaspor bu kötü gidişatına bence son verecek ama bu Denizlispor karşılaşmasında mı olur yoksa bir sonraki karşılaşmada mı olur orası belli değil.

Deplasmanda sarı yeşilli takım bir türlü goller bulup bu üstünlüğünü koruyamıyor.

Birçok karşılaşmada geriye düşmesine rağmen goller buluyor ama bulduğu goller galibiyet için yeterli olmuyor.

Denizlispor karşısında ilk golü bulan taraf biz olursak bu zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmamız içten bile değil.

Birde tabi ki defans faktörümüz var.

Yani defans hattımızda oynayan futbolcular dersiniz hemen hemen her hafta penaltı yaptırmak gibi bir zorunlulukları var.

Biraz daha oyuna konsantre olsalar bu hataları yapmayacaklarını ümit ediyorum.

Zor bir karşılaşma olacak rakip takım seyirci avantajını da iyi kullanan bir ekip seyirci baskısına aldırmadan sarı yeşilli futbolcular iyi konsantre olarak bu karşılaşmaya çıkarlarsa Denizli’den sezonun ilk galibiyetini alarak dönebiliriz.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.