Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1240+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İSTENİLENİ ALAMADIK

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Şanlıurfaspor Teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinin ardından aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Ziraat Türkiye Kupası başlamadan önce Şanlıurfa spor kamuoyu bu gruptan sarı yeşilli temsilcimiz çıkar deselerdi herhâlde kimse fazla bu söze inanmazdı ama Şanlıurfaspor zoru başarı ve bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Ziraat Türkiye Kupasındaki başarılı sonuçlar TFF 1. Ligde de aynen devam ediyor sarı yeşilli temsilcimiz son olarak ligde Manisaspor’u Gap Arena Stadyumunda mağlup ederek aldığı başarı sonuçlara bir yenisini daha eklemişti. 2016 yılına Şanlıurfaspor iyi bir başlangıç yapmamış ama 2016 sonuna doğru takım havasını yakalamış oldu. İnşallah 2017 yıllıda Şanlıurfaspor için bol galibiyetle ve bol puanla geçer…
Ekleme Tarihi: 30 Aralık 2016 - Cuma

İSTENİLENİ ALAMADIK

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Şanlıurfaspor Teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinin ardından aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Ziraat Türkiye Kupası başlamadan önce Şanlıurfa spor kamuoyu bu gruptan sarı yeşilli temsilcimiz çıkar deselerdi herhâlde kimse fazla bu söze inanmazdı ama Şanlıurfaspor zoru başarı ve bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Ziraat Türkiye Kupasındaki başarılı sonuçlar TFF 1. Ligde de aynen devam ediyor sarı yeşilli temsilcimiz son olarak ligde Manisaspor’u Gap Arena Stadyumunda mağlup ederek aldığı başarı sonuçlara bir yenisini daha eklemişti.

2016 yılına Şanlıurfaspor iyi bir başlangıç yapmamış ama 2016 sonuna doğru takım havasını yakalamış oldu.

İnşallah 2017 yıllıda Şanlıurfaspor için bol galibiyetle ve bol puanla geçer…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.