Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1778+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İŞLER YOLUNDA

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün oynanan karşılaşmada deplasmanda oynamasına rağmen özellikle ilk devrede oynadığı futbolla işlerin yolunda olduğunu gösterdi. Ziraat Türkiye Kupasında 5. Haftada oynanacak olan Kırıkkalespor karşılaşması öncesinde ligde oynanan karşılaşmada rakip Elazığspor ilk devreye oranla daha toparlanmış diri bir takım görüntüsü verdi. Transfer döneminde takıma takviyeler yapan rakip Elazığspor sarı yeşilli temsilcimizi özellikle ikinci yarı yakaladığı pozisyonlarla zor durumda bıraktı. Şanlıurfaspor’da transfer döneminde alınan futbolcuların hiç biri bu karşılaşmada forma şansı bulamadılar. Sarı yeşilli temsilcimiz orta sahada ve ileri uçta rakibi zorladı. Ama defans hattımızda oynayan futbolcuların bir kısmı yaptıkları özellikle pas hataları ile rakibe pozisyon şansı verdiler. Yapılan transferlerin takıma montesinden sonra sarı yeşilli ekip defans hattında da daha iyi pas yapan bir takım olacağı düşüncesindeyim. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupasında 5. Hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor’a yürekten başarılar diliyorum.
Ekleme Tarihi: 17 Ocak 2017 - Salı

İŞLER YOLUNDA

TFF 1. Ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor önceki gün oynanan karşılaşmada deplasmanda oynamasına rağmen özellikle ilk devrede oynadığı futbolla işlerin yolunda olduğunu gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupasında 5. Haftada oynanacak olan Kırıkkalespor karşılaşması öncesinde ligde oynanan karşılaşmada rakip Elazığspor ilk devreye oranla daha toparlanmış diri bir takım görüntüsü verdi.

Transfer döneminde takıma takviyeler yapan rakip Elazığspor sarı yeşilli temsilcimizi özellikle ikinci yarı yakaladığı pozisyonlarla zor durumda bıraktı.

Şanlıurfaspor’da transfer döneminde alınan futbolcuların hiç biri bu karşılaşmada forma şansı bulamadılar.

Sarı yeşilli temsilcimiz orta sahada ve ileri uçta rakibi zorladı. Ama defans hattımızda oynayan futbolcuların bir kısmı yaptıkları özellikle pas hataları ile rakibe pozisyon şansı verdiler.

Yapılan transferlerin takıma montesinden sonra sarı yeşilli ekip defans hattında da daha iyi pas yapan bir takım olacağı düşüncesindeyim.

Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupasında 5. Hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor’a yürekten başarılar diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.