Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1610+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İŞLER KARIŞTI

PTT 1. Ligde Cumartesi akşamı çok önemli bir deplasmanda yenilen Şanlıurfaspor aldığı bu mağlubiyet sonrasında işleri daha da zora soktu. Sezonun sona ermesine 2 hafta kala Elazığspor ile karşılaşan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ile ayrılmış olsaydı ligde kalmayı garantilemiş olacaktı. Sarı yeşilli ekibi zor bir karşılaşmanın beklediğini ben hafta içi yazdığım köşe yazıları ile gündeme getirmiştim. Nitekim de dediğim gibi oldu. Defans hattımızın yaptığı basit hatalar sonrasında alınan bu mağlubiyetle sarı yeşilli ekibi zor bir son karşılaşma olan Adana Demir spor karşılaşması bekliyor artık. Allah'tan Adana temsilcisi ligde play-off'u garantilemiş olarak karşımıza gelecek. Yoksa işimiz bu karşılaşmada da çok zor olacak gibi görünüyor. Ama play-of'u garantilemiş olması nedeniyle Adana Demir sporlu futbolcuların bu karşılaşmadan bir üç puan beklentisi en azından olmayacak. Tabi, Şanlıurfaspor'u çok yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşma 1461 Trabzon ve Denizlispor arasında oynanan karşılaşmada her iki küme düşme yolundaki rakibimizden Denizlispor 3-0 gibi net bir skorla rakip Karadeniz temsilcisini işini daha da zora sokmuş durumda, Bu hafta deplasmanda Balıkesir spor'un konuğu olacak olan Karadeniz temsilcisinin bu karşılaşmada da işi bir hayli zor olacak. Ama biz sahamızda rakip Adana temsilcisini yendiğimiz takdirde küme düşme tehlikesini bu sezon atlatmış olacağız. Adana Demir spor karşılaşmasında Gap Arena Stadyumunu dolduralım, Taraftar olarak biraz sabırlı olalım ve takımlarına 90 dakika boyunca susmadan destek verelim.
Ekleme Tarihi: 13 Mayıs 2016 - Cuma

İŞLER KARIŞTI

PTT 1. Ligde Cumartesi akşamı çok önemli bir deplasmanda yenilen Şanlıurfaspor aldığı bu mağlubiyet sonrasında işleri daha da zora soktu.

Sezonun sona ermesine 2 hafta kala Elazığspor ile karşılaşan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ile ayrılmış olsaydı ligde kalmayı garantilemiş olacaktı.

Sarı yeşilli ekibi zor bir karşılaşmanın beklediğini ben hafta içi yazdığım köşe yazıları ile gündeme getirmiştim. Nitekim de dediğim gibi oldu. Defans hattımızın yaptığı basit hatalar sonrasında alınan bu mağlubiyetle sarı yeşilli ekibi zor bir son karşılaşma olan Adana Demir spor karşılaşması bekliyor artık.

Allah'tan Adana temsilcisi ligde play-off'u garantilemiş olarak karşımıza gelecek. Yoksa işimiz bu karşılaşmada da çok zor olacak gibi görünüyor. Ama play-of'u garantilemiş olması nedeniyle Adana Demir sporlu futbolcuların bu karşılaşmadan bir üç puan beklentisi en azından olmayacak.

Tabi, Şanlıurfaspor'u çok yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşma 1461 Trabzon ve Denizlispor arasında oynanan karşılaşmada her iki küme düşme yolundaki rakibimizden Denizlispor 3-0 gibi net bir skorla rakip Karadeniz temsilcisini işini daha da zora sokmuş durumda, Bu hafta deplasmanda Balıkesir spor'un konuğu olacak olan Karadeniz temsilcisinin bu karşılaşmada da işi bir hayli zor olacak.

Ama biz sahamızda rakip Adana temsilcisini yendiğimiz takdirde küme düşme tehlikesini bu sezon atlatmış olacağız.

Adana Demir spor karşılaşmasında Gap Arena Stadyumunu dolduralım, Taraftar olarak biraz sabırlı olalım ve takımlarına 90 dakika boyunca susmadan destek verelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.