Anasayfa Yazarlar Mehmet ER Yazı Detayı Bu yazı 1164+ kez okundu.
Mehmet ER
Köşe Yazarı
Mehmet ER
 

İŞİMİZ ÇOK ZOR!

PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arena Stadyumunda oynadığı Yeni Malatya Spor karşılaşmasından sonra liglere milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Alanya Spor karşılaşmasında her ne kadar galibiyet bekliyor ise de yinede işimiz çok zor olacak.Zira rakip Alanyaspor ligde 7. haftada deplasmanda oynadığı Karşıyaka maçında aldığı 2-2 lik sonuçtan sonra ligde üst, üste galibiyetler almış bir takım konumunda bulunmakta.8. haftada PTT 1. ligin güçlü takımları arasında gösterilen Samsun Spor'u kendi sahasında 3-2 mağlup eden Alanya, 9. hafta ise deplasmanda Boluspor'u 0-2 mağlup ederek üç puan almış. Bir sonraki hafta kendi sahasında 1461 Trabzon'u 2-1 mağlup eden rakip takım, 11. haftada ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor'u 2-3 mağlup etmeyi başarmış.Yani son dört haftada seri galibiyetler alan ve iyi oyunla bu galibiyetleri alan bir takıma karşı mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan en azından bir beraberlik alsa bile taraftarların mutlu olması lazım. Zaten Şanlıurfaspor rakip Alanya'nın aksine son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarını yeterince üzmüştü. Sarı yeşilli takımda diğer bir şanssız taraf ise bu hafta oynanacak olan Alanya Spor maçında taraftardan yoksun olarak sahaya çıkması olacaktır.
Ekleme Tarihi: 18 Kasım 2015 - Çarşamba

İŞİMİZ ÇOK ZOR!


PTT 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor geçen hafta Gap Arena Stadyumunda oynadığı Yeni Malatya Spor karşılaşmasından sonra liglere milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Alanya Spor karşılaşmasında her ne kadar galibiyet bekliyor ise de yinede işimiz çok zor olacak.
Zira rakip Alanyaspor ligde 7. haftada deplasmanda oynadığı Karşıyaka maçında aldığı 2-2 lik sonuçtan sonra ligde üst, üste galibiyetler almış bir takım konumunda bulunmakta.
8. haftada PTT 1. ligin güçlü takımları arasında gösterilen Samsun Spor'u kendi sahasında 3-2 mağlup eden Alanya, 9. hafta ise deplasmanda Boluspor'u 0-2 mağlup ederek üç puan almış. Bir sonraki hafta kendi sahasında 1461 Trabzon'u 2-1 mağlup eden rakip takım, 11. haftada ise deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Spor'u 2-3 mağlup etmeyi başarmış.
Yani son dört haftada seri galibiyetler alan ve iyi oyunla bu galibiyetleri alan bir takıma karşı mücadele edecek olan sarı yeşilli temsilcimiz bu karşılaşmadan en azından bir beraberlik alsa bile taraftarların mutlu olması lazım.
Zaten Şanlıurfaspor rakip Alanya'nın aksine son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarını yeterince üzmüştü. Sarı yeşilli takımda diğer bir şanssız taraf ise bu hafta oynanacak olan Alanya Spor maçında taraftardan yoksun olarak sahaya çıkması olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.